srijeda, 7. prosinca 2011.

Schwarzkopf Gliss


Budući da imam dugu plavu (obojena + blajhana) kosu uvijek sam u lovu za dobrim sredstvom koje zaglađuje, hrani, daje sjaj i nije masno.


Još jedan u nizu je i ovaj "žućo". Radi se o gustom suhom ulju, otprilike. Dosta dobro zagladi kosu, nije masno, ne daje ogromni sjaj, nego se upije u kosu i efekt je vidljiv u tome što vrhovi kose više nisu suhu kao prije. Nije rijetko kao neka ulja, ovo je dosta gusto, ali ipak nije sasvim uljno sredstvo. Teško je objasniti jer su mi ruke masne, a kosa nije. Koristim po nekoliko pumpica i poslije su mi ruke cijeli dan onako, dobre, ali i kosa.


Dobra stvar je način korištenja.
1. Staviti puno prije šamoponiranja da se upije u kosu.
2. Staviti na vlažnu kosu i oblikovati.
3. Koristiti svaki dan na suhoj kosi.

Ja kombiniram sve metode, najdraža mi je ipak broj 2 - na mokru kosu pa feniranje i peglanje i onda još jedna pumpica poslije toga svega. Mislim da bi bilo previše svaki dan.

Gliss sam kupila u DM-u. I zaista sam se iznenadila jer sam na Feel Unique škicala ovaj Kerastase i onda ga ugledam u DM-u izdaleka! Iz bliza shvatim da je ambalaža i zlaćana boja vrlo dobra imitacija, a o formulama ne mogu govoriti jer nisam probala Elixir.

Nema komentara:

Objavi komentar