ponedjeljak, 2. siječnja 2012.

Elizabeth Arden Ceramide kapsuleCeramide kapsule su pravo čudo. Točnije, koristi ih moja mama, ja sam isprobala samo pokoju iz čiste znatiželje, iako mi preparati poput ovog još nisu potrebni. Radi se o prekrasnim malim kapsulama, punih samo onime što valja za zrelu kožu.


Ambalaža je futuristička, okrugla velika kapsula u kojoj su male, bebe kapsule. Na sredini zlatna traka, naziv Elizabeth Arden. Mora se priznati da je ambalaža jako zavodljiva. To je ono što volim na maminim anti-age kremama i sl. - sve izgleda jako classy. 


A velika kapsula je puna ovakvih malih, sjajnih mini kapsula u kojima se nalazi preparat.


Postupak je slijedeći: malim škarama se odreže vrh (lijeva strana, ovo malo izduženje), kapsulu ne treba čvrsto držati jer je jako mekana i koncentat počne nekontrolirano izlaziti van, nanese se na cijelo lice i vrat, može i dekolte jer ima poprilično puno, meni još ostane.  Čekati dok ne se upije i nanijeti redovnu kremu.

Već sam naglasila da sam ih probala iz znatiželje. Kao anti-age preparat su odlične, moj anti-age model kaže  da su baš dobre za izrazito suhu kožu jer nahrane kožu, koža poslije ne zateže i daju lagani sjaj. Odlične su uvečer, ali i ujutro kao podloga za puder jer većina pudera na suhoj koži izgleda još više suho. Uglavnom, ovo je koncentrat koji bi svaka 30, 35+ žena trebala imati jer su odlične u suzbijanju efekata starenja. Ne očekujte da radi više od face liftinga, ali za jedan koncentar su odlične.

A sad moja znatiželja. Zima je, grijanje radi stalno, a koža je suha. Ponekad stavim kapsulu samo da "napijem" lice. Na meni ostane grozan masni film, ali poslije par kapi (ostatak dajem mami) koža je tako opuštena i ne zateže. Zvuči kao lijek za zimsku isušenost. Masni film na licu obrišem maramicom i stavim kremu. Ne stavljam kapsule redovno, jednom u mjesec dana jer mi ne treba anti-age efekt, nego mi se sviđa kako opusti znakove isušene kože.

Kupljeno na Strawberry, često su akcije baš na ove kapsule. U pakovanju dolazi 60 komada, ali postoje razne varijante sa kapsulama za oči ili gold izdanjem. Ukratko, pogriješiti ne možete!


1 komentar:

  1. Nekad davno sam dobila na probu dvije kapsule pa sam ih isprobala čisto iz znatiželje iako mi zapravo uopće nije trebao takav tip njege. Za koju godinu je već druga priča. :-D Općenito imam dobro mišljenje o Elizabeth Arden anti-age preparativi, imala sam priliku isprobati 10ak stvarčica u testerima ili travel size pakiranjima.

    OdgovoriIzbriši