Preskoči na glavni sadržaj

Elizabeth Arden Ceramide kapsule



Ceramide kapsule su pravo čudo. Točnije, koristi ih moja mama, ja sam isprobala samo pokoju iz čiste znatiželje, iako mi preparati poput ovog još nisu potrebni. Radi se o prekrasnim malim kapsulama, punih samo onime što valja za zrelu kožu.


Ambalaža je futuristička, okrugla velika kapsula u kojoj su male, bebe kapsule. Na sredini zlatna traka, naziv Elizabeth Arden. Mora se priznati da je ambalaža jako zavodljiva. To je ono što volim na maminim anti-age kremama i sl. - sve izgleda jako classy. 


A velika kapsula je puna ovakvih malih, sjajnih mini kapsula u kojima se nalazi preparat.


Postupak je slijedeći: malim škarama se odreže vrh (lijeva strana, ovo malo izduženje), kapsulu ne treba čvrsto držati jer je jako mekana i koncentat počne nekontrolirano izlaziti van, nanese se na cijelo lice i vrat, može i dekolte jer ima poprilično puno, meni još ostane.  Čekati dok ne se upije i nanijeti redovnu kremu.

Već sam naglasila da sam ih probala iz znatiželje. Kao anti-age preparat su odlične, moj anti-age model kaže  da su baš dobre za izrazito suhu kožu jer nahrane kožu, koža poslije ne zateže i daju lagani sjaj. Odlične su uvečer, ali i ujutro kao podloga za puder jer većina pudera na suhoj koži izgleda još više suho. Uglavnom, ovo je koncentrat koji bi svaka 30, 35+ žena trebala imati jer su odlične u suzbijanju efekata starenja. Ne očekujte da radi više od face liftinga, ali za jedan koncentar su odlične.

A sad moja znatiželja. Zima je, grijanje radi stalno, a koža je suha. Ponekad stavim kapsulu samo da "napijem" lice. Na meni ostane grozan masni film, ali poslije par kapi (ostatak dajem mami) koža je tako opuštena i ne zateže. Zvuči kao lijek za zimsku isušenost. Masni film na licu obrišem maramicom i stavim kremu. Ne stavljam kapsule redovno, jednom u mjesec dana jer mi ne treba anti-age efekt, nego mi se sviđa kako opusti znakove isušene kože.

Kupljeno na Strawberry, često su akcije baš na ove kapsule. U pakovanju dolazi 60 komada, ali postoje razne varijante sa kapsulama za oči ili gold izdanjem. Ukratko, pogriješiti ne možete!


Primjedbe

  1. Nekad davno sam dobila na probu dvije kapsule pa sam ih isprobala čisto iz znatiželje iako mi zapravo uopće nije trebao takav tip njege. Za koju godinu je već druga priča. :-D Općenito imam dobro mišljenje o Elizabeth Arden anti-age preparativi, imala sam priliku isprobati 10ak stvarčica u testerima ili travel size pakiranjima.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare