petak, 14. rujna 2012.

Givenchy Vax'inOsim micelarnih otopina i eventualno jednog losion, u zalihama dosad nisam imala puno losiona. Razlog je što sam ih smatrala ravnima vodi.
Vax'In tonik je nešto sasvim drugačije. Ova medicinska ambalaža cijele linije me je očarala. Pumpica klasična za Givenchy, još od doba linije za čiščenje (ambalaža je dobra, zašto ju mijenjati).
I onda svi očekujemo da na vatu izleti vodenkasta tekućina. I tu smo svi u krivu.
Ovaj losion je gust, bilo mi je ispočetka čudno to vidjeti. Bojala sam se da se neće upiti u lice ili da ću sva ostati masna.
Činjenica je da se ovaj losion upije u kožu, ne ostaju masni tragovi ili ostatci masnoće. Koristim ga nakon što očistim lice micelarnom vodom i baš sam zadovoljna kako djeluje.
Ja bih ovaj losion ipak radije nazvala „sredstvo za podmazivanje kože“ ili „serum koji nije serum“. Znam da zvuči čudno, teško je opisati pojavu kada gusti losion nahrani kožu. Zaista je ovaj losion poput nekog primera za serum.

1 komentar:

  1. Kupujem!!!!! :D
    Iz ove linije imam serum za okoloočno područje i napokon je nešto pomoglo dehidraciji...nakon mjesec dana korištenja taj dio je "preporođen"...razmišljala sam i o serumu kada potrošim trenutni što će biti idealno za zimu ali sada si me definitivno i s ovim zainteresirala!!!!!

    OdgovoriIzbriši