Preskoči na glavni sadržaj

Nešto novo & nešto staro



Mislim da je ok ovaj post ovako nazvati. Na isprobavanje sam dobila ulje* i kremu sa visokim spf*. Probala sam iz znatiželje, ali nisam još bila na pravom suncu, za to ćemo se morati strpiti još koji tjedan! Podloga je Vichy torba za plažu, zato požurite. Ja obožavam ove torbe na tim akcijama.


Onda još malo Vichyja ...


Ovo pakiranje Aqulie* kao da govori: koristi me kao masku!!! Termalna voda* kao spas za ovo vrijeme.



Ova posuda je odlična za olovke!


Nokti sada postaju malo izloženiji, zato pazite na njih.


Ja sezonu otvaram sa ovih 5. Neke sam probala, neki još čekaju.


Ovaj post sam namjeravala nazvati nešto novo i staro bez čega ne izlazim ovih dana, ali bilo bi teško shvatiti da novo nisam baš koristila puno, a staro jesam.



Ray Ban, avijatičarske, jedne smeđe, jedne plave ... Obavezno za ove vruće sunčane dane, pogotovo večernje vožnje autom kada sunce trešti.


Hansaplast gel za ublažavanje uboda od komaraca. Djeluje, provjereno na osjetljivoj koži, a kad me komarci otkriju imaju feštu, za širu obitelj. Uvijek imam u torbi, kraj kreveta u sobi, u kupaoni, na putu, u autu ..... 


Le Volume, postajana i danas. Idemo vidjeti još koji stupanj.



Još jedan u kolekciji. Što ću kad sam tako ovisna o malim pakiranjima.


Dior Eye Gloss - staro iz ljetne kolekcije od prošle godine, lagni sjaj na očima.


Evo moja dva spasitelja - Aqualia Thermal* i Beauty Flash Balm. Cijelu nedjelju sam ih koristila kao maske. Preko dana Clarins, uvečer Vichy.


Ne mogu bez jagoda i trešanja. Slike nisu moje, ali kad ih vidim poželim pojesti još i sve iz one zdjelice sa stola kraj mene! :-)



* PR uzorci


Primjedbe

  1. Krasan post ... ovaj balm od Clarinsa ja gledam i gledam i gledam ... treba li mi???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, u nedjelju sam ga koritila cijeli dan. Preko dana sam ga nanesla jedn 7 puta i tankom sloju kao masku i nekeko mi je lice bilo bolje. Bilo je bolje hidratizirano, nije bilo umorno. Pa mislim da ti treba. Sad ga imaš na jagodi na sniženju pa požuri.

      Izbriši
    2. Uh ... hvala za info ;) ... već je u košarici :D!

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu