Preskoči na glavni sadržaj

Bourjois 123 Perfect


OK, ovo je novi puder, u 9 nijansi, prekriva itd. Nije mi zapeao za oko puder, nego doljni video.

Sve je bilo OK do 12-te sekunde kada je video prepun jasno vidljivih proizvoda od Sisleya, T. LeClerca, YSL-a itd. i natpisom da više nisu potrebni?! Ne znam da li je ovo službeni video, ali je jasno da tko god ga je napravio nije bio korektan. Ne odobravam natpise da je nečiji pude bolji od tuđeg. To nije fer. Sjetite se reklama za Ariel i Persil. Uvijek stoji "od drugih deterdženata" ili "ostali", a nikad "Ariel je bolji od Persila" ili obrnuto.



Primjedbe

  1. bezveze mi je video :( ne samo zbog pljuvanja po drugim markama, neg je zbrda-zdola, glazba je iritantna, ženska ima 15 god i zato ima savršenu netaknutu kožu, grafičko rješenje ne paše nekako... no dobro, što ja znam ionako D:

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam za čije tržište je reklama, ali u nekim državama je komparativno oglašavanje dozovljeno. Znam da je u USA to normalno oglašavanje, recimo coca cola i pepsi, audi i bmw.. sigurno ste to već vidjele, nije to ništ novo, samo je na hrvatskom tržištu zabranjeno.
    Inaće reklama ništ posebno..

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare