četvrtak, 6. rujna 2012.

Gatineau Aquamemory serum


Ovo je nakon La Roche Posay, Vichy, Yves Rocher, Caudalie, itd. još jedan od hidratantnih seruma koji sam probala.

Čim sam ovako započela post, pretpostavljate u kojem smjeru ide.

S ovim serum je kao i sa svima nabrojenima. Kad ga nanesem sve je ok, lice ne zateže, osjetim nešto jako hidratantno na licu, onda se on upija i efekt nestaje.

Svi serumi su mi hidratantni, ali samo 5 minuta i onda poslije ništa. Lice je kao i prije, vapi za nečim hidratantnim. 

Ovaj serum je možda i najbolji od svih koje sam probala. Jako je lagan, dobro hidratizira, upije se da neostanu nikakvi tragovi na licu.

Kao i svaki drugi serum i ovaj sam potrošila za 2 tjedna!

Ovaj serum je od nabrojenih ujedno i najskuplji. Rekla bih najbolji i najskuplji.

Vrijedi ga probati, samo kad bi onaj osjećaj hidratacije trajao dulje.

1 komentar:

  1. ...ja sam trenutno na Biotherm Skin Ergetic serumu i zadovoljna sam te sam za jesen i zimu kupila Biotherm Skin Vivo kremu koja je apsolutni vrh vrhova (vezano za hidrataciji)...pitaj za tester u Mulleru jer i ja sam ga dobila, dvoumila sam se između Estee Lauder Day Wear i Dior Hydra ...(nešto) i priđe mi teta i da mi ta dva testera i još dva po njenom izboru i ova Skin Vivo je nešto apsolutno fantastično ;)...vezano za serum, Givenchy je pustio u prodaju liniju Vax'in for youth, postoji serum za lice i onaj za područje oko očiju...ja sam kupila taj za okoloočno područje i zadovoljna sam rezultatom makar može to i bolje ;) a dobila sam i tester seruma za lice no još nije došao na red pa možda da probaš taj :D
    ps-isprika za ovaj roman od komentara!

    OdgovoriIzbriši