utorak, 1. siječnja 2013.

Prošlih nekoliko tjedana ne mogu bez ....


Dermablend - ten mi je trenutno u komi. Zato Dermablend sve riješi, prekrije svaki problem na licu, svaku mrljicu, a i svaki ožiljak i aknu.

Dior Eye Gloss - sjajilo za oči, daje sjaj umornim očima, oživljava umoran ten. Malo svjetla na sivom i umornom licu.


Vratila sam se na MF Masterpeice!!!! Uvijek siguran izbor, ogromne trepavice. Gumena četkica koja odlično razdvoji trepavice, divota. Ne trusi se i stoji cijeli dan.


Dior puder u prahu, što reći - najbolji, odlično izgleda, matira, drži se na licu, drži puder i korektor na mjestu.

Kanebo Sensai baza za sjenilo - čista svila. Zbog ovog krećem u istraživanje Kaneba.


Elizabeth Arden - ceramidi u ovim malim kapsulama - spas za područuje oko očiju.

Bilo je još puno toga što mi se svidjelo u zadnjih nekoliko tjedana, ali nisam stavila sve jer bi post bio ogroman, a ovako sam izdvojila ono što mi je bilo možda najbolje ili ono što sam najviše koristila.

Mislim da sam ipak najviše od svega oduševljena Kanebom. Tekstura baze je drugačija od svega ostaloga što sam ikad probala. Izraz tekuća svila je baš dobar. Baza je tako meka, svilena, lako se razmazuje, ponekad ju stavim na podočnjake da korektor bolje sjedne. Baza odlično hidratizira, omekša kožu. Jednostavno obožavam ovu bazu.

Zato namjeravam istražiti Kanebo malo detaljnije. Čitala sam o tekućim puderima, možda krenem na njih kad potrošim moje zalihe. Rumenilo bi moglo biti zanimlljivo, maskare su se nešto bile spominjale ....
Ruževi uvijek poberu pohvale.

Mislim da Vam je jasno da sam pronašla beauty izazov za ovu godinu: Kanebo.

2 komentara:

  1. I ja sam u fazi istraživanja Kaneba te imam ovu bazu za sjenila, nije najpostojanija ali je svakako najhidratantnija :D.

    Znaći EA kapsule "rade"??

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemoj staviti puno baze, samo malo stavi. Ali ja imam trik, stavim preko nje još Dior pudera u prahu i onda sve stoji. EA rade i te kako.

    OdgovoriIzbriši