ponedjeljak, 31. listopada 2011.

Bourjois Healthy Mix vs. Bio Detox korektoriUkupno ih imam 4, po dva od svakojeg. Healthy Mix imam dva 51 i 52 za zimski, proljetni i jesenski period su mi. Bio Detox isto imam dva, 2 i 3, 2 za svijetlije doba, a 3 za ljeto.

Za Healthy Mix u opisu stoji da da prikriva nesavršenosti i tamne krugove oko očiju. Također, navodi se da je dobar za kožu, ne sadrži ulje te ostavlja prirodan rezulat i odmoreno lice.

Moje viđenje: pa to je otprilike to. Akne prekriva, maskira podočnjake, ne ulazi u sitne bore, dobar je za bilo gdje na licu. Nijanse 51 i 52 su zaista svijetle, 51 je baš žuta dok je 52 nešto manje žuta i više prirodnija. Oba korektota odlično idu uz Dior Nude 21. Ukratko, dobar korektor po dobroj cijeni. Definitivno parira puno skupljima.

Za Bio Detox u opisu stoji da da je to savršen korektor za cijelo područje oko očiju, za podočnjake, ali i kapke. Na dnu tube je kuglica koja je namjenjena masaži podočnjaka i treba smanjiti otečeno područje oko očiju.

Moje viđenje: Zamisao je odlična, izvedba loša, za ovaj dio oko kuglice. Kao prvo, korektor je solidan. Ali ovo s kuglicom, kako da malo dulje masiram podočnjake ako curi korektor? A i tu je problem, tubu treba baš jako stisnuti da izleti korektor i općenito je nespretno.

Healthy Mix mi je ipak bolji, boje mi bolje odgovaraju i jednostavniji je za korištenje. Bio Detox bi trebalo ipak malo doraditi.

1 komentar:

  1. :-)))
    Mislila sam da ja volim korektore al nakon što pročitah da imaš od svakog po dvije nijanse, povlačim se :-D
    Imala sam i Healthy Mix i Bio Detox. Detoxom nikako nisam bila zadovoljna jer mi se trusio na licu, nespretna mi je kuglica a ni nijansom nisam bila zadovoljna. Ko da mi je oksidirao na licu nakon sat vremena. Ne znam kako to objasniti. Healthy Mix mi je puno bolji, imala sam nijansu br. 52 iako sam isprobala sve nijense i zapravo nema neke velike razlike među njima, bar na mojoj koži:-) Super se razmazivao i prekrivao sasvim solidno, odlično je sjedao na kožu i nije izazvao nikakve probbleme. Jedino mi je malo premirišljav :-0

    OdgovoriIzbriši