utorak, 15. studenoga 2011.

Clinique All About Eyes - krema za područje oko očiju


Neznam točno koje mi je ovo posudica, možda čak i deseta. Uvijek želim probati nešto novo, ali joj se uvijek vraćam jer nikad nisam pronašla nešto što mi je bolje. Razlozi: ima ih puno, neznam gdje da započnem.

Krema je baš lagana, u opisu stoji da je slikonska, ali uopće nije teška i nisam uočila nikakve probleme, tipa nakupine masnoće oko očiju. Imam osjetljivu kožu i oči i nema nikakvih loših nuspojava od ove kreme. Ne primjećujem pojavu sitnih bijelih nakupina.

Ono što napravi podočnjacima je ravno SF. Svako jutro kad se probudim film je sljedeći: ljubičasti polukrugovi i natečene kvrge. Nakon jednog sloja kreme, sve to nestaje. U ekstremin uvjetima nanesem i dva sloja. 


Nakon kreme koža je tako mekana, nježna, kao da je premazana silikonom (zapravo i je). Efekt je sličan kao Dirov primer za cijelo lice. Samo što je ovo skin care, a ne make up proizvod.

Ova krema je i pozitivno ocjenjena od strane Cosmetic Cop - jedina zamjerka je ambalaža. Djelomično se slažem, ali u tubama je teško kontrolirati koliko kreme treba izaći. CC zamjera posudicu zbog štetnog utjecaja svjetla na neke sastojke. 


Primjetila sam pojavu koje sitne bore oko očiju, točnije ispod, nisu velike, ali vidim male, tanke crte. Krema utječe pozitivno na njih, manje su vidljive. Područje oko očiju je hidratizirano, meko i bez podočnjaka i oteklina. Kako bi rekla Cosmetic Cop - radi kao korektor bez pokrivanja.

Dostupna je u našim parfumerijama, samo je cijena zaista ne razumna, pretjerana je, previše. Ja moje kupujem na Jagodi, 15 ml stoji 40$, mala pakiranja 2x7 ml stoji 30$, a baš to 2x7 ml pakiranje je vrlo često na popustu i onda se može kupiti za 15$. 

Nema komentara:

Objavi komentar