ponedjeljak, 14. studenoga 2011.

L'Oreal Touche Magique


Davno sam izgubila povjerenje u L'Oreal. Ne ću sad navoditi razloge, ali zadnje što sam probala može se usporediti sa puno skupljim proizvodima.


Ovo je i korektor i iluminator. Podočnjake zakamuflira odlično, iako moji podočnjaci nisu jako strašni, rekla bih osrednji. Kao iluminator je savršen, iznad obrve, na vrhu jagodica, po sredini nosa, oko usana, na bradi ... Mogućnosti su tako široke.


Jednom prilikom sam rekla: kada bi mi netko dao ovaj korektor i neki najskuplji, ali da ne znam koje je koji, mislim da ništa ne bi nadmašilo ovog ljepotana. Iako ambalaža nije kao od Touche Eclata, ili epska rekla reklama kao kod Givenchy ili iako se ne zove nešto ekstra kao Dior Skin Flash, ovo je pravo otkriće.

DM, cijene se ne sjećam točne, 70 - 80 kn. 

4 komentara:

 1. Baš sam nedavno probavala ovaj korektor u dm-u u potrazi za nečim novim, čini mi se ok, volim pakiranja sa kistom ili četkicom više od onih u tubi, al baš i nisam najsretnija sa izborom nijansi. Nijedna mi nije ona prava. Koju ti imaš?

  OdgovoriIzbriši
 2. Nisam napisala jer nisam sigurna, mislim da je W 1 pa još koji broj. Pisalo je na čepu, ali sam ja bacila naljepnicu, uglavnom imam najsvijetliji žuti.

  A pogodan je za cijelo lice jer ima kist, tako uvijek uspijem bolje prikriti podočnjake ili posljedice prišteva.

  Kad imam vremena nanesem ga kao u video o Touche Eclatu, oko obrva, svugdje oko očiju, nos, brada, ma super je!

  OdgovoriIzbriši
 3. Mene zanima, kako se koristi, mislim kako da ga pokrenem, da ga otvorim da iylayi tecnost_ hvala

  OdgovoriIzbriši
 4. Na suprotnom vrhu od čepa, ima dio koji se vrti, njega treba dosta puta okrenuti i sadržaj počne izlaziti kroz kist.

  OdgovoriIzbriši