nedjelja, 27. studenoga 2011.

Sisley maska za područje oko očiju


Ovo je definitivno najskuplji kozmetički proizvod koji sam dosad kupila. Maska za područje oko očiju je koštala 699 kn, istina je da su naše parfumerije malo pretjerale s nekim cijenama, ali ni preko interneta nije isplativije radi carine. Sastojke možete pročitati na doljnoj fotografiji, ako možete.


Maska je vrlo hvaljena, sve korisnice se zaklinju da ih je maska gotovo spasila face - liftinga. Čitajući sve pozitivne komentare nisam mogla odoljeti da ju ne kupim. Područje oko očiju mi je lagano isušeno, imam pokoju sitnu boru, nisu to one prave bore, nego sitne linije ispod očiju, vjerojatno zbog čitanja i sagnute glave. Imam osjetljive oči i neke kreme mi ne odgovaraju. Problem su mi unutranje strane na gornjem kapku jer mi je tamo koža jako isušena, imam doslovno skupljenu kožu koju s nikojom kremom nisam uspjela dovoljno hidratizirati.


Moja omiljena krema za oko očiju je do sada bila Clinique All About Eyes. Sisley maska radi sve što i ona, samo što puno bolje hidratizra i koža oko očiju mi je puno mekša, jako je glatka. Čak je mekan i gladak kao svila prst s kojim nanosim masku.


Maska se može koristiti kao maska, ali i umjesto kreme. Ja sam ju odlučila koristiti umjesto kreme. Zasada primjećujem da su mi one sitne linije ispod očiju manje, koža na kapcima bolja, kad nanesem masku koža se izravna, ali kad se umijem još se primjećuje dehidriranost. Smanjuje kolutove kad se probudim natečena i podočnjaci nisu tako tamni. 


Drago mi je da sam kupila ovu masku, vrijedi tih novaca, a svim onim pohvalama se pridružujem.

Još jednom, 699,00 kn za 30 ml maske.

2 komentara:

  1. Odlična recenzija !

    Vidjet ćeš kad ju budeš duže koristila koliko ćeš imati koristi :)

    Ja trošim treću tubicu a još su dvije u zalihi :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuci fantasticno, ali ta cena je ipak previsoka za moj budzet. Mada opet, mislim da mi jos uvek ne treba :)

    OdgovoriIzbriši