ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Afrodita Čičkovo ulje


Ovo je još jedan proizvod koji je žrtva moje impulzive kupovine. Generalno sam uvijek u potrazi za nečim za kosu što će ju oživiti jer je ubijena u pojam od svih bojenja, pramenova, feniranja, peglanja i uvijanja na figaro. Odabrala sam čičkovo ulje jer se može koristiti i na suhu i na mokru kosu.


Na suhu kosu se koristi kao "maska" prije pranja, prije feniranja, poslije feniranja ili peglanja za zaglađivanje. Na mokru kosu se koristi prije feniranja kako bi kosa jednostavno oživila.

Probala sam sve varijante. Prva napomena je da treba paziti s količinom jer je jako masno, pa kad je puno ulja ne upija se u kosu. Ako se pogodi količina, onda se upije i kosa je odlična.

Ja sam ulje stavila pola dana prije pranja i poslije pranja na mokru i suhu kosu. Kosa mi je mekana, dobro sam uspijela napraviti frizuru, kosa nije masna i nema neugodnih mirisa.

Kupila sam u Bipi, ako se dobro sjećam 26 kn.

1 komentar:

  1. Pravo dobro ulje za kosu jedno od najboljih koje sam ikad koristila.Slučajno sam ga kupila na nagovor prijateljice i moja kosa je prelijepa poslije svake upotrebe sa sjajem koji sam uvijek željela

    OdgovoriIzbriši