ponedjeljak, 2. siječnja 2012.

Neutrogena krema za ruke


Valjda sad već svi znaju da imam osjetljivu kožu. Ruke nisu iznimka. Većina krema iz drogerija mi je užasna, jednostavno me od nekih peče koža i sva pocrveni. Mnogi mi to ne vjeruju pa moram onim nevjernim Tomama to i pokazati! U nizu krema isprobala sam Neutrogenu, opet sa stavom nemam što izgubiti. Doduše, na forumu sam čitala samo riječi hvale.

Kreme treba zaista malo, jako dobro se razmazuje. Iako se čini masna, uopće ne ostavlja masni trag i jako dobro se upije. Tekstura kreme me podsjeća na Dior Chrystal Nude primer. Zaista, prozirna, kao silikonska tekstura. Ruke su isti čas mekane, bez masnih tragova, pečenja, svrbeža i sličnih pojava. 

Trenutno sam na drugoj tubi i ova krema je pravi saveznik u borbi protiv suhe kože. Razmišljam da ju koristim umjesto ulja za tijelo.


Neki će prigovarati za parabene.

Kupujem kremu u Dm-u, 50 ml, a cijene se ne sjećam.

1 komentar:

  1. Krema dođe nekih 30ak kuna, imam ju i ja.:-D Parabena se ne bojim, puno bitnija stavka u kozmetičkim proizvodima mi je alkohol i isušivanje. Nedavno sam kupila i Neutrogena Intense Repair Lotion i također mi je dobar, čak bolji i od LRP Lipikara. Također je hvaljen i Neutrogena balzam u teglici, no njega još uvijek nisam probala. Ta kupnja će malo pričekati dok ne potrošim neku mazalicu. :-D

    OdgovoriIzbriši