ponedjeljak, 2. siječnja 2012.

Nikel Ulje divlje ruže


Još jedan saveznik u borbi s oslabljenom kožom je Nikel Ulje divlje ruže. Radi se o njegujućem ulje koje cija baš na probleme starenja kože: pojava boja, gubljenje vlage, oslabljena koža i dojam tanke, prozirne kože.


Ulje divlje ruže je bogato ulje, odlično za suhu kožu. Sadrži avokado, jojobu, pšenične klice, divlju ružu i vitamin E. Namjena mu je prvenstveno za zrelu kožu i bore, ali i za suhu kožu. Ovo ulje ne samo da je odlično za zrelu kožu koju muči neprestani osjećaj zatezanja, nego se može povremeno koristiti i za rješavanje problema privremene isušenosti kože, kao za vrijeme ovog zimskog proljeća.


Ulje dolazi u staklenoj bočici od 30 ml, po veoma pristupačnoj cijeni od 89,90 kn, bilo u web shopu ili DM-u. Cijena je zaista povoljna budući da se radi o pravom malom čudu po povoljnoj cijeni.

Ako mislite da Vam anti-age djelovanje nije potrebno, postoji i Ulje noćurka, probala sam ga i mogu reći da radi sve što i Ulje divlje ruže bez anti-age efekta.

Generalno rečeno, oba ulja pružaju vrhunsku njegu koži.

3 komentara:

  1. ja imam 25 godina i zimi pomalu suhu i dehidriranu kožu(s tim da mi T zona znat bit malo masnija)., imam ulje noćurka i super mi je skoro sam ga potrošila. S obzirom na moje godine jel ok da uzmem ovo od divlje ruže? mislim, jel baš za zreliju kožu ili ga i mladi ljudi mogu koristiti?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako si sklona prišteva, ulje divlje ruže neće biti dobar izbor. Razlike baš i nema, a nožurak je sigurniji, ako imaš s tim problema.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa nije baš sklono nekim velikim prišetvima, tu i tamo pojavi se koji, većinom kad sam u pms-u. Zimi mi je više problem osip po licu(npr. kad me bura ili pregrijani prostor). Izgleda isto blaga alergija, imam crvene točkice po licu. Radila sam alergotest nije pokazao ništa, lice mi je jednostavno osjetljivo na sve promjene temperature. Noćurak mi je dobar ali iskreno što ga dulje koristim kao da mi manje pomaže, zato bi volila probat ružu. Hvala na savjetu. pozdrav

    OdgovoriIzbriši