četvrtak, 7. lipnja 2012.

Yves Rocher krema za osjetljivu kožu


Još jedna od puno krema koje sam kupila od Yvesa Rochera. Kako imam osjetljivu kožu uvijek je izazov probati kremu za osjetljivu kožu.


Zapravo, Yves Rocher ima dvije kreme za osjetljivu kožu: jednu za osjetljivu, a drugu za osjetljivu crvenu kožu. O kremi protiv crvenila uskoro.


Ova krema mi se je svidjela. Nisam primjetila negativne efekte od nje - nema nekih prišteva, mitasera, problema i sl. Znači dobra je za osjetljivu kožu.


Tekstura ove kreme je poprilično light. Nije masna, upija se, dobra je podloga za šminku. Rekla bih da je ovo jedna dobra krema. 


Jedino me muči jedna stvar. Primjetila sam da kreme za osjetljivu kožu, a pogotovo crvenilo isušuju. Iako je moja koža dehidrirana, ova krema mi je bila dobra po cijelom licu, osim na čelu, tu mi je malo zatezala čelo.

Općenito, Yves Rocher kreme su mi dobre. Iako neki prigovaraju da nemaju kvalitetne sastojke kao L'occitane, meni je Yves Rocher odličan. Kreme su poprilično light i pogodne su za osjetljivu kožu. Primjetila sam da gotovo sve kreme imaju umirujuće djelovanje. Manje crvenila po licu imam od svih krema, bilo od onih koje su deklarirane kao protiv crvenila ili ne.

Nema komentara:

Objavi komentar