Preskoči na glavni sadržaj

Dior Mate&Luminous puder u prahu



Nakon potrošenog Chanel pudera u prahu odlučila sam se za Dior jer sam došla u neku Dior fazu.


Puder je u boji 002, tj. srednjoj jer postoji 001 i 003. 001 su uvijek mrtvački bijele kod pudera u prahu, pa sam odabrala 002 jer ipak je ljeto. Puder se zove mat i luminous. I znate što? Zbilja je!

Lice mi je mat, ali ima lagani sjaj, a opet nije masno. Do sada sam već puno puta napisala kako je Chanel puder u prahu najbolji za matiranje. Dior mu je ravan. Po matiranju su jednaki. Lice je mat nekij 4-5, nakon toga malo potapkam maramicom i sve ok.



Po pitanju izgleda na licu, Dior mi je bolji. Dior je puno sitniji, manje primjetan, bolje mi je sjeo na kožu od Chanela. Chanel je teži, konkretniji puder, Dior je lagan kao pero.

Dior puder mi je zapravo vrlo sličan Givenchy Prisme Libre - lagan, sitan, fin, Dior je kao prozirna, jednobojna varijanta Givenchyja.

Chanel puder je više kao zimski i teži.

Sve u svemu, ovo je puder kojeg ću se držati dulje vrijeme.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu