Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy Noir Couture - Black Satin

Ne znam kako Vi, ali ja bih za Givenchy rado izjavila da je pionir u maskarama. Ako vidite nešto ludo na policama i plakatima, potpis je Givenchy.
Tako je i ovoga puta, a još se nije slegla prašina oko revolucionarne Phenomen' Eyes (koju sam ja naravno probala i bila oduševljena sa tom okruglom četkicom i „šiljcima“)
A sad pazite ovo, u najnovijoj Givenchy maskari se skrivaju čak tri kugle (nemaju šiljke), nego klasične dlačice, kao na ne tako revolucionarnim maskarama.
Amabalaža svjetska, zaista. Sjajna, metalno crna, high-tech ustvari. A naljepnica na vrhu kaže Noir Couture.
Na ambalažu sam pala, totalno. Djeluje kao iz 25. stoljeća, poprilično futuristički i ekskluzivno.
To su potezi koji podignu ljestvicu jako visoko.
I nakon toga slijedi otvaranje maskare. Iz tube izlaze, zaista, tri kugle, jedna do druge. Prvo što sam pomislila kad sam ih ugledala je bilo: „Od koje strane da krenem?!“ 



I onda je počelo eksperimentiranje. Da kažem Givenchy žargonom: Phenomenalna je! Prvo sam počela sa nanošenjem tako da sam četkicu stavila ispod trepavica i povukla, začudila sam se da sam uspjela dohvatiti jako puno tepavica, očekivala sam da će ove rupe između biti problem. No kažem, ulovila sam jako puno trepavica. Eh, kad sam se već ispraksirala i prisjetila kako sam koristila Phenomen' Eyes, efekt je bio odličan.
Sada prvo stavim maskaru u ravnini trepavica i povučem prema gore, onda okrenem maskaru za 90 stupnjeva i vrhom, odnosno zadnjom kuglom, prolazim preko svake trepavice. Znate za one male, sitne trepavice u unutarnjem kutu oka? Ja znam otkad koristim ovu maskaru jer ih je tako lako dohvatiti.

Kažem Vam, uz ovu maskaru je svejedno gdje su trepavice, na gornjem ili donjem kapku. Sve je njih tako lako uloviti i našminkati. Ove kuglice su u isto vrijeme dovoljno velike da obuhvate dosta trepavica, ali ne prevelike da stanu u svaki kut oka. Točno po mojoj mjeri jer uvijek imam problema sa trepavicama na donjem kapku jer mi sve velike četkice ne stanu u razmak između kapaka.



Sigurno Vas zanima postojanost – od jutra do sutra, najjednostavnije rečeno. Ovo je maskara koja izdrži cijeli dan, bez obzira na uvjete i što radite. Meni uredno preživi i popodnevno spavanje. Nema mrvica niti se trusi. Mene kao ekstra osjetljivu oči nisu zapekle niti zasuzile.
Promo fotografije su zaista očaravajuće, a očaravajući su i rezultati ove maskare. Trepavice su dugačke, jako dugačke i pune volumena. Ja imam jedno čudno mjerilo dali maskara dobro produžuje – ako mi trepavice dosegnu do obrva – odlična je! Noir Coutore je prošla ovaj, malo čudni test. Drugi test je da ne ostane crno oko obrva – prošla je i ovaj test!
Eto, na svoj razbijač mitova način Noir Coutore sam ocijenila kao izvrsnu. Ovo je maskara koja daje sve: volumen, dužinu, postojanost i još jednu stvar koju volim kod dobrih maskara – trepavice ne izgledaju suho. Ne znam kako to drugačije objasniti, ali kad pogledam trepavice, u ogledalu ne izgledaju suho, nego nekako svilenkasto. Trepavice su zaista noir crne, zavodljivo noir crne. Sad sam došla na ideju kombinacije ove maskare i crvenog ruža, to će biti odlično na fotografijama – samo još tekući puder i korektor na podočnjake!
Ovo je definitivno maskara koju ću imati u prvoj postavi make up-a. Dostupna je u nama svima dobro znanim parfumerijama po cijeni od 224 kn. Maskara je dostupna u crnoj i smeđoj boji.







Da zaključim post: Dokaz, a ne obećanje!



Primjedbe

  1. Ja sam ju gledala, ne, ispravak-promatrala...nije i bila jasna i odustala sam, nisam se usudila usprkos tome što me Givenchy apsolutno NIKADA nije razočarao...drago mi je da si napravila ovu recenziju jer možda se sad i odvažim na kupovinu ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare