petak, 26. listopada 2012.

Diorskin Nude - novi Nude


Ovo je novi Nude, imala sam i stari pa će ovo biti uglavnom usporedba.

Nude na slici je kao poboljšana verzija starog, ali ja bih rekla da je ovo sasvim drugi puder koji nema ništa zajedničko sa starim osim naziva.

Novi Nude je mat, postojan, moja boja 21 je poprilično žuta. Puder izrdrži cijeli dan bez problema, boja se na meni ne promjeni. Ovo je puder koji prekriva jako, ne skroz, ali ne očekujte da je na koži proziran, on prekriva u dva sloja gotovo potpuno. To je ono što mi se kod njega ne sviđa - Nude više nije lagani prozračni puder, nego konkretni puder koji prekriva.

Novi Nude je puno postojaniji, stari mi je obični klizio s nosa, nakon nekih 6 sati nošenja, ovaj stoji na mjestu. OK je to, ali ja sam oduševljena sa starim Nude zato jer je lagan i zdrav.

Za novi Nude mi se čini da nije tako lagan i zdrav za kožu kao stari.

Sve u svemu, ovo je vrhunski puder - prekriva, postojan je i izbor boja je odličan. Ali kad se nešto zove Nude i kad ga usporedim sa starim, taj stari mi je nekako draži.

Imam boju 21, od oba. I novi Nude je puno više žut, dok je stari više na bež. Čini mi se da su kod novog boje jako izražene i da ni one nisu nude.

1 komentar:

  1. Ja ga koristim koja dva-tri tjedna i zadovoljna sam...npr, meni stari nude nije odgovarao jer nije npr matirao kao ovaj i zaista mi nije bio postojan a i izazivao mi je prištiće što je čudno jer je zaista UVELIKE laganiji od ovog novog a sa novim nemam problema. Nije možda nude doslovno ali ja sam zadovoljna ... ne ne, iznimno zadovoljna :D!

    OdgovoriIzbriši