ponedjeljak, 8. listopada 2012.

Givenchy Smile 'n Repair krema za lice


Kad sa serumom dignete letvicu jako visoko, onda krema mora biti isto tako dobra. I jest. Krema je malo „jače“ teksture. Nije masna, ali nije baš ni light. I to je ono što mi sada odgovara, i za preko dana i za preko noći. Kremu obično koristim poslije seruma, odlično se nadopunjuju. Bitno za istaknuti je, da i ako je krema malo masnije teksture (ali nije masna), nego samo onako konkretnija, nije vodena (shvaćate što želim reći?!), nisam uočila niti jedan jedini prištić.

Krema nema tih sitnih sjajnih čestica kao serum, ali krema isto tako zaglađuje kožu. Kada ju umasiram onda sam mat, a kad ostavim da se upije onda imam zdravi sjaj na licu (bez ikakvih posljedica). Krema je odlična za ovaj period, a preko zime će ispuniti sve zahtjeve za nekom konkretnijom kremom.
Rekla bih da je ovo jedna od najboljih krema koje sam do sada probala (a probala sam puno i u svakom cjenovnom rangu, tako da imajte na umu da me nije lako impresionirati).  Lice mi stalo pati od zatezanja, ali od ove kreme je sve to prošlost. Ne osjetim zatezanje, samo osjećaj olakšanja, točnije, uopće ne osjetim da imam kožu na licu kojoj nešto smeta.

Po pitanju konačnog izgleda lica, svježe, odmoreno, prekrasno, manje crveno – ozbiljno, uz ovu kremu nema potrebe za puderom. Ovo je krema za nude look, ali za pravi nude look bez make up-a.
Ambalaža je klasika za Givenchy, luksuz, luksuz i kvaliteta. Staklena bočica sa 50 ml vrhunske kreme za lice.


Nema komentara:

Objavi komentar