Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy Smile 'n Repair serum


Kad vidim nešto u ovako divnoj bočici, žao mi je to koristiti jer samo želim gledati u bočicu i hrpu ovih 4 G loga. Kad vidim 4 G ja sam drugi čovjek.
Nego, serum je savršen. Ovo nije serum za hidrataciju, iako malo tu pomaže. Ovo je serum od kojeg lice izgleda bolje nego ikad prije u životu. Serum je lagane roza boje, ali na licu nema te boje. Serum je lagano hidratantan, kao i svaki drugi serum koji sam probala (samo što ovo nije serum za hidrataciju, dok su ostali to bili isključivo), onda se upija, a onda slijedi čudo.
Na licu ostanu, nisu to šljokice, nego neke sitne sjajne čestice od kojih lice izgleda savršeno. Nije blještavo, nego zdravo. Serum je mat, ali nije onaj suhi mat od kojeg cijelo lice zateže.
Te sjajne česte tako ožive lice i tako pomažu kod zdravog sjaja da nekada serum koristim sam, nekada prije kreme, a nekad svako malo jer mi je baš dobar.
Mala tajna je da ovaj serum nekad koristim umjesto primera prije pudera. Ovaj serum ima iste karakteristike kao i svaki primer – popuni lice i daje iluziju savršenog lica.
Budući da je ovo anti age – red je da kažem i nešto o tome. Ja nemam bore, imam 24 godine, ali me muči dehidracija i one sitne linije po čelu i oko usta. Od seruma su definitivno manje uočljivije. Cijelo lice je nekako meko i opušteno, nema onog osjećaja napetosti. A ovo za mekoću, nisam luda, od seruma je lice kao da sam napravila piling prije, a nisam.
Zaključak: od seruma je koža blistava, meka i zdrava.
Serum dolazi u luksuznom pakovanju od 30 ml, što je više nego dovoljno za dugo korištenje.


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu