nedjelja, 28. listopada 2012.

Kanebo Sensai - baza za sjenilo


Iskreno, bazu sam kupila jer mi je ArtDeco pre suha i isušuje strašno, Catrice je koma, Inglot još gore, vjerojatno sam probala još koju, ali me se nisu dojmile.

Znači, krećem bez očekivanja i dobijem nešto super. Iako sam u Muelleru za ovo ostavila 200 kn, nije mi žao, niti malo. Baze treba jako malo, prstom samo dotaknem, vrhom prsta i imam dosta za oba kapka. Zatim malo razmažem, po oba kapka. Ova baza je make up, ali ima sve karakteristike skin care. Tako je nježna, hidratizira, zaglađuje, koža je tako mekana .... Kao da stavljam čistu svilu na lice! Čekaj, ovo i ima sastojke svile! Mislim da je ovo najbolji opis - svila u maloj bočici!


Postojanost sjenila je bolja, nije kao sa ArtDeco, ali je njega koju ova baza pruža bolja od većine krema. Zaista. S obzirom u kojoj mjeri sam zadovoljna sa ovom bazom, namjerava probati Kanebo pudere i ostatak make up-a, a definitivno i nešto od skin care. 

Ovo je moje najveće otkriće do sada. 

2 komentara:

  1. Zvući dobro ako ne isušuje...ja sam ih isto dosta isprobala i zaista isušuju te baze za kapke što zaista ne bi trebale jer sav trud oko hidratacije ode niz vjetar zbog baze...ako preporučaš svakako ću isprobati!

    OdgovoriIzbriši
  2. Svoj primjerak još nisam isprobala, ali nakon ovakve recenzije jedva čekam. :)

    OdgovoriIzbriši