Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Nude Magique


Ovo je moja druga BB krema i moram priznati da sam oduševljena s njom.

Razlog je jednostavan - lice mi je mat nekih 10 sati. Uopće nemam osjećaj da nešto imam na licu i ne smeta mi na licu, uopće ga ne osjetim. Krema je jako lagana, jedino je čudne boje, bijela sa hrpom ljubičastim točkica. Kad to počnem nanositi na lice - to bijelo čudo se pretvori u neku normalnu boju.

Boja nije žuta kao ja, više je neutralna, ali mi je dobra. Prekrivanje je za kremu dosta dobro, rekla bih da je čak i jače od nekih laganih pudera.

Zadovoljna sam s BB kremom (puuuno više nego s Garnier) i koristim ju kad imam lice u normalnom stanju ili dok idem nekud u low - profile. Za večernje izlaske ju baš i ne koristim.

Mislim da je ova krema jako dobra konkurencija nekim boljim parfumerijskim puderima.

Primjedbe

  1. Potpisujem sve navedeno...ova bb krema je čudo...jedina koja me uz onu od Estee Lauder očarala! Matira+ne isušuje+solidno prekrivanje+nema iritacija+ne čepi pore=i to sve za 100kn, ne može bolje od toga!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare