srijeda, 26. prosinca 2012.

Da, i ja!


Kako je cijeli svijet zaluđen keratinom i svim tim tretmanima koji vraćaju život kosi, nije trebalo dugo da i ja pokleknem pred tim trendom.

Prvi put sam probala ovaj tretman u 7. mjesecu. Prvi dojam je bilo oduševljenje. Kosa je bila debela, gusta, puna, kao da je imam duplo više nego prije. Za otprilike tjedan bi to pumpanje kose bilo najuočljivije i onda bi mi ostala tako mjesec dana. 

Svaka maska je bila odlična, a kosa meka. Bilo mi je potrebno proći samo nabrzinu četkom i fenom, izvući pokoji pramen i zaista je kosa izgledala kao iz svih onih reklama. Časna riječ!

I tako sam bila oduševljena, tko ne bi? Ali sam onda počela primjećivati da mi se kosa jako, jako, jako masti. Pa sam malo krenula sa Nikel šamponom i bilo je malo bolje. Ali sam ja mislila da je vrijeme za redovno bojenje pa da mi problem radi izrast.

Tako sam opet napravila bojanje i nakon toga tretman keratinom u salonu. Sve isto, mjesec dana super, a onda kosa jako masna. Zadnji put sam tretman napravila u 10. mjesecu i nisam sigurna da li ću opet.

Sam tretman izgleda ovako:
1. šamponiranje posebnim šamponom,
2. držanje keratina do 1,5 sat na kosi,
3. nešto što se brzo ispere,
4. i još nešto što se ne ispire.

Nakon toga kosa mi je bila divna. Inače imam tamnu kosu, koju bojim u plavu i još preko toga pokoji pramen da ne budem žuta. I tako od 2000. godine, otprilike.

Tretman je odličan, prezadovoljna sam rezultatima, ali kad popusti to sve, kosa mi se jako masti.

Tretman bih Vam preporučila, ali uz tu malu napomenu.

Nema komentara:

Objavi komentar