srijeda, 27. veljače 2013.

Vichy Aera Teint Pure


Moj prvi puder je bio Vichy Aera Teint, onaj u staklenoj ovalnoj bočici. Godina je bila možda 2002., išla sam u prvi srednje i to mi je godinama bio savršen puder. Bio je kremast, nije mi radio prišteve, bio je odličan za moju mladu osjetljivu kožu. Svi su mi stalno govorili kakav ten imam, kako  mi lice izgleda odlično, uglavnom, svi su hvalili kakav ten imam. I svi su se divili mom tenu. Onda je prošlo puno godina i ovog tog pudera više nema u prodaji.

Zato sada ima Aera Teint Pure. 

Mislim da vrijedi sve kao i za Aera Teint. Prekrasan prirodan ten, puder daje dojam prirodnog izgled akože. Ne primjećuje će puder na licu, baš je pure. Rekla bih pure zdrava koža. Pure nije kremast, više je tekući puder. Volim ga koristit kada idem negdje preko dana, osrednje prekrivanje, odlična postojanost. Na mojoj masnoj dehidriranoj koži stoji sve dok ga ne skinem.

Što se tiče prištića - nisam uočila da mi uzrokuje ikakve probleme na licu.


Ako traćite puder koji dobro prekriva, dugo traje, prirodno izgleda, ne naglašava proširene pore, onda bi se mogli pronaći u njemu.

Isprobala sam puder u nijansi 35R, nije baš u 100% moja nijansa, ali to je bio dar VIchy PR-a, pa se darovanom konju ne gleda u zube. Ova boja mi sada da malo živosti u licu, ali mislim da će boja biti odlična kada se malo osunčam u 5. mjesecu.1 komentar: