Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Elseve maska za kosu


Priznajte, nema onoga tko nije bar jednu imao u životu od L'Oreala!

Kako sam probala sve osim ove, nije dugo trebalo da ju kupim! :-)

Radi se o žutoj, gustoj, bogatoj masci za kosu. Ne držim ju dugo, dvije - tri minute i ispirem ju. Kad sam kod ispiranja, treba dobro isprati kosu jer u suprotnom kosa izgleda kao da ju nisam oprala 7 dana. Zato oprez u količini i ispiranju. Trenutno ju koristim u kombinaciji sa još jednim L'Oreal proiuzvodom, uskoro o njemu.


Maska radi svoj posao, ukratko. Nije za očekivati čuda, ipak sam blajhana plavuša, to boli kosu. Godine ubijanja teško da nešto može u trenu vratiti na staro.

Ali, ono što najviše volim kod ove maske je MIRIS. Neopisiv je.
Tako je intenzivan, ali ne znam kako ga opisati. Morate probati, taj miris ispuni cijelu prostoriju i traje i po dva dana. Jednostavno, najbolji miris koji sam ikada osjetila u kozmetici. Da bar postoji takav parfem.

L'Oreal, sjedi 5!

Primjedbe

  1. Hahaha, sedi 5! :D Dobro zvuci, ali ja ostajem verna Schwarzkopfu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja najvise volim Schwarzkopf po pitanju maski, kremica, seruma, regeneratora, ulja dok sa samponima malo "saram" :) Iako mi i ova maska djeluje zanimljivo!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu