srijeda, 27. ožujka 2013.

Vichy Capital SoleilBARŠUNASTA KREMA 50+ za ljepši izgled kože :  Prva visoka zaštita od sunca koja otkriva ljepotu kože zahvaljujući ojačanoj učinkovitosti čak i od dugih UVA-zraka. Hijaluronska kiselina pruža osjećaj „druge kože“: Koža je meka i hidratizirana kroz 24 sata. Njena tekstura stapa se s površinom kože i ponaša se kao filer čineći kožu ujednačenom i glatkom. Formula MEXORYL SX & XL, ojačana je s filterima koji pružaju najvišu zaštitu od dugih UVA-zraka: Parsol®1789 te Tinosorb®S.


OBOJENA KREMA 50+ za prirodan i blistav ten pruža učinkovitu zaštitu od sunca i lagani učinak prekrivanja. Ujednačen ten, prirodan izgled te formula koja sprječava svrbež i pečenje očiju odlike su ovog proizvoda. Tekstura se brzo upija i otporna je na vodu i znojenje. Proizvod je primjeren i za osjetljivu kožu, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Obojena krema 50+ dolazi u jednoj nijansi prilagođenoj svakom tenu.


***

Obojenu kremu već imam, a baš me zanima kakva će biti. Danas sam ju dobila, isprobala sam ju samo na ruci, na licu mi se jednostavno nije dalo, već sam ga bila očistila.

Na prvu se čini dobra, očekivala sam tamnu boju, kad ono svijetla! Što me je jako obradovalo.

Za koji tjedan stižu prvi dojmovi.


2 komentara: