subota, 2. ožujka 2013.

Vichy Lifting u bočici


Da li ste čule za izjavu: Otrov se drži u malim bočicama?

Figurativno rečeno, naravno. Nije ovo otrov, ali me uvjek zainteresira ono što je malim pakovanjima, takvi preparati su uvijek zanimljivi po nečem.

Opis ovog seruma za područje oko očiju je da radi lifting cijelog područja oko očiju. Namjenjen je koži oko očiju i trepavicama. Sadrži ramnozu, ceramide (njih volim!) i reflektira svjetlost.


Ovako to ide, pokušavam istisnuti što manje jer mi treba puno manje nego izađe kroz ovu pumpu, ali se onda pronađe netko dobar u kući kome stavim malo seruma oko očiju. Serum je bijele boje, a po boji me podsjeća na L'Oreal Youth Code serum, samo je ovaj Vichy malo rijeđi i ne sjaji se toliko.


Serum nanesem na cijelo područje oko očiju i divim se efektu. Sitne bore su popunjene, koža je zategnuta, podočnjaci su manje vidljivi. Reflektira on svjetlo, ali nije to sad ligh show ispod očiju. Cijelo lice mi izgleda življe, odmorenije čak i naspavano.

Na serum potom stavim Givenchy Hydra Sparkling kremu za oko očiju i onda na to sve može make up.


1 komentar:

  1. Jedva čekam da potrošim zalihu Vax'In seruma i startam sa ovim...svako jutro i večer me samo lijepo promatra iz kutka :D.

    OdgovoriIzbriši