nedjelja, 28. travnja 2013.

Tips & Tricks, Vol. 4

Idemo ponovo s novim zanimljivostima!
S kremama za oko očiju nije samo što se stavlja, nego i kako. Stvar je u tome koji prst koristite. Da, ne zezam Vas. Probajte večeras, bit će Vam jasnije. Koji prst koristite?

Ja sam prije kažiprst, pa srednji prst, ali sad sam na prstenjaku. Da li ste primjetili s kojim prstom vizažisti nanose korektor oko očiju - prstenjak ili mali prst.

Razlog je jednostavan - sa zadnja dva prsta puno manje tiskamo naše područje oko očiju. Jednostavno su nam ti prsti slabiji i radimo manju štetu području oko očiju.

***

  

 
Pogađate, sjenila su sljedeća tema, točnije gdje se zaustaviti? Sjećate se trenda od pred 15-20 godina (dok sam ja bila jako mala) i promatrala sam cure i žene kako se šminkaju, recimo, za svatove. Znate do kuda je išlo sjenilo? Do obrva, ali tako pravo do obrva da je jednako i na kapku, ali i na obrvama. 

Da li ste uočile slike na kojima je previše sjenila pod obrvama i koji je problem?

Osobe koje imaju visoko obrve od oka, ne trebaju nositi sjenilo ispod obrva. Samim time što je jako puno prostora između oka i obrva, to dosta naglašava oko i osvjetljava. Sjenilo naneseno do obrva se može koristiti kao dobar trik za oči koje su jako blizu obrva, tada to daje jako lijepi sjaj i osvježava lice.

Sljedeći put kad krenete sjenilom sve do obrva, sjetite se Pamele Anderson u punom sjaju pred 15 godina.

***Riječi su suvišne. Sve je tu pokazano.


A ako nemate Touche Eclat, L'Orealova varijanta će isto biti dosta dobra.

1 komentar:

  1. Meni je najzanimljivije ovo sa prstenjakom i svakako probam ;)!

    OdgovoriIzbriši