Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Idealia BB krema - prvi dojmovi


Nakon nekoliko dana korištenja želim Vam prenesti moje prve dojmove o najnovijoj BB kremi.

Nijansa koju imam je Light. Obično light kod BB krema nije baš tako light i obično nije baš tako dobra nijansa za svijetli žuti ton. Prvo što me je iznenadilo je to koliko je svijetla ova BB krema. Baš je odlična nijansa za svijetli žuti do neutralni ten. Boja totalno moja! :-) Konačno BB krema koja ima nijansu kao tekući puder. Ono što me je plašilo je roza tuba, pa sam očekivala i roza kremu. 


Sviđa mi se kako ima izduženi pipac kroz koji izlazi krema, jer budimo iskreni, one velike rupe na dnu tube nisu baš spretne. Ambalaža isto za 5. Roza tubica, lijepo izgleda.

A onaj najbitniji dio. Kako izgleda na licu?
Kad nanesem kremu, prvo što primjećujem je kako se odlično slaže sa mojim tenom, jednostavno se izgubi razlika između golog lica i onog gdje je krema. Prekrivanje se čini osrednje, nije sasvim prozirna, ali ujednači ten i prekrije sitne nedostatke kao lagano crevnilo od nekih starih prištića.

Na čelo ili bradu nanesem još po jedan sloj, a ponekad i na obraze. Na podočnjake vek kultni Healthy Mix korektor u nijansi 52.

Krema daje lagani sjaj licu, nije masna što je jako bitno za istaknuti. Daje baš sjaj kao nakon dana provedenog u prirodi na svježm zraku, recimo.

Ja sam nažalost svaki put koristila još maloo Dior pudera u prahu jer sam željela biti sigurna da će mi lice biti savršeno cijelo vrijeme. 

Međutim, svaki put sam se iznenadila u toaletu. Nije bilo potrebno prepudravanje (ali sam koristila jako malo pudera u prahu i to još s velikim kistom). Sve je stajalo na mjestu, sve je bilo savršeno.

I tako sam bila u prostorijama gdje je bilo vruće, cijelo vrijeme na nogama u pokretu, nisam razmišljala o mom make up-u i kada sam danas došla doma s jednog ručka, morala sam sjesti i napisati ovo.

Ova krema je zbilja savršena. 

Danas sam se spremala jako brzo, bila sam na knap s vremenom i nisam se stigla dugo gledati u ogledalo, ali znam kakva sam otišla, a još bolje kakva sam se vratila.

Pogled u moje lice 6 sati nakon odlaska je uočio sljedeće:
- od Idealie nije bilo znakova dehidriranosti po čelu, kao što zna biti s puderima (znate ono kad koža izgleda izborano dok se smijete, sada toga nije bilo)
- prekrivanje - da li je to moguće da se ova krema nakon nanošenja nekako pretvori u full prekrivanje? Lice mi je izgledao tako dobro, svježe, zdravo, bez ijedne mane!!!
- nijansa - točno moja, koja je inače Dior 21. Svijetla, lagano žuta boja tena.
- kada sam skidala šminku očekivala sam da ću morati dugo skidati, ali dvije vate su bile dosta i Bioderma.
- kako moje lice može izgledati savršeno od Idealie uz tako laganu teksturu?

Žao mi je što nisam stavila svoju sliku, ali nisam još stigla slikati. Mislim da Vam je bitnije da znate da je ovo čudo koje trebate nabaviti.

Ipak, ne zove se krema Idealia bez razloga.

Ova krema će zamijeniti na neko vrijeme sve moje omiljene pudere, čak i Dior Nude i Chanel Vitalumiere Aqua, za koje znate da bez njih ne mogu otkako su u prodaji.

Ako se dobro sjećam, cijena kreme je oko 190 kn, a moja je PR uzorak.

Uskoro možete očekivate još jedan dodatni post sa usporedbom nijansi sa nekim puderima i drugim BB kremama.

Primjedbe

  1. Odlična recenzija!Baš si me obradovala,sada je moram imati !

    OdgovoriIzbriši
  2. Potip na navedeno no kako je moja nijansa light meni presvijetla ja ju pomješam sa malo tamnijim puderom ili ju koristim kao bazu - savršena ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ju koristim samu, eventualno još malo pudera u prahu preko.

      Izbriši
  3. Možemo li vidjeti slike?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda već danas, a ako ne stignem fotkati onda slike stižu sutra. Namjeravala sam usporediti i s nekim puderima.

      Izbriši
  4. Odlična recenzija! Vichy stvarno ima odlične proizvode! Ja ju nisam isprobala, ali mogla bih kad potrošim ovu Bb kremu koju trenutno imam. Pozz :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare