Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Idealia BB krema


Jedna moja čitateljica je zatražila slike ....

Vaša želja, moja zapovjed!

Prve dojmove o Idealia BB sam već pisala ovdje. Ništa se nije promjenilo. I dalje sam oduševljena, koristim ovu BB kremu umjesto pudera svaki dan.




Roza ambalaža, bilo me je strah da i krema roza!


Malo i kutija ...


... pa sastojci ...


... pa usporedba sa Dior Nude 21. Lijevo je Idealia, desno Dior 21.
Ideala je malo više neutralna i prirodnija, dok je Dior više žut. Idealia ujednači ten i mislim da je ovo najsvijetlija BB krema na koju sam naišla. Jednostavno ju volim jer mi s njim lice izgleda prirodno. Međutim, i same znate da je razlika između pudera i BB kreme ogromna. Otkako sam na BB kremi, lice mi je samo po sebi svježije jer ga manje malteriram sa puderima.


Primjedbe

  1. Ne bi bilo lose kad radis recenziju da napravis vise slika kako izgleda na kozi,jer ovako ne lici na pravu recenziju,bez uvrede.
    Blog ti se inace dosta popravia,pratim te od pocetka,kupujes interesantne proizvode:)

    P.S.ako moze pitanje,zasto tako mlada tretiras lice preparativom koja ti realno ne triba jos uvik?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na savjetu. Samo mi nije jasno zašto bi nam svima recenzije morale imati istu šprancu. Da li je bit samo vidjeti 10 slika ili pročitati nešto? Ako nam svima mišljenje, dojam i viđenje nekog proizvoda mora biti u istom obliku, zašto onda svatko imamo svoj blog? Onda nam može biti dovoljan jedan blog ... Ne shvaćam .... Svatko bira način na koji želi nešto prezentirati.

      Imam tamne podočnjake zbog upala sinusa i zato koristim konkretnije kreme za oko očiju. A mislim da me nekoliko dana korištenja jačih krema neće ubiti. Samo nekako u zadnje vrijeme više me interesira njega kože, a ne skrivanje iza slojeva make up-a.

      Izbriši
    2. slažem se,trebalo bi slika,nije stvar u količini dovoljna je i jedna-slika lica prije i poslije..zar je to problem? mislim uzalud pisanje kad se sve vidi na samo jednoj slici..a to što ima više blogova nema veze jer nemate sve isto lice,,
      npr na blogu od airyfairy uvijek možeš vidjeti i opis i slike i točno znaš kako to izgleda,,iskreno slike od kutije i tubice iz svakog kuta mi baš i ne znače puno..
      nadam se da si shvatila bit,samo konstruktivna kritika,nisam mislila ništa loše ;)

      da komentiram kremu,meni je savršena,imam testere pa kad ih potrošim kupujem veliku-uz nju mi je lice predivno i kao da s vremenom sve više prekriva :) a i njega je savršena,vidim da mi je lice kroz par tjedana sve bolje i bolje,,i stvarno dugo,duuugo traje na licu :)

      Izbriši
  2. Hvala na odgovor,nisam mislila nista lose,nego da mozda kroz koju sliku vise steknemo bolji dojam o samom proizvodu:)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu