Preskoči na glavni sadržaj

Normaderm Total Mat


Evo nekoliko slika nove kreme!


S obzirom da su najave za ljeto od +43 stupnja, bit će prilike za ovu kremu.







A Vichy obećava ...


Svibanj 2013. -  Obzirom da uzrok masnog sjaja nije samo sebum već i znojenje, u ekstremnim uvjetima (stres, vrućina, vlaga) svaki tip kože može imati masni sjaj. Vichy predstavlja Normaderm Total Mat- svježi hidratantni gel koja upija sve znakove masnog sjaja te pruža svjež izgled tijekom cijelog dana. Kombinacija Perlita - prirodnog sastojka koji matira kožu i mikro pudera s velikom moći upijanja, omogućuje dugotrajni osjećaj svježine i suhoće na dodir. Održite Vašu kožu svježom i čistom bez obzira na uvjete oko Vas!

Kada je osoba izložena velikoj vrućini, vlazi, naporima i stresu koža lica može poprimiti masni sjaj. U Europi 1 od 2 žene* zabrinuta je zbog masnog sjaja kože lica. Od toga 9% žena ima masnu kožu lica no čak 33% žena ima normalnu do mješovitu kožu - što vodi do zaključka da u ekstremnim uvjetima svi tipovi kože mogu imati masni sjaj. Kako bismo tome stali na kraj Laboratoriji Vichy  proveli su istraživanje na 60 žena** s masnom kožom koje su izložili razlikama u temperaturi, vlazi i stresu. Rezultati potvrđuju ulogu sebuma kod nastanka masnog sjaja što je već i  otprije poznato, no bitna je i uloga koju ima znojenje, jer je i ono odgovorno za nastanak masnog sjaja kože. Kada je koža izložena stresu ili velikim vrućinama, ona koristi znojenje kako bi postigla regulaciju. Ta fiziološka reakcija uzrokuje nelagodu i prekomjerni  sjaj te je zbog toga znojenje jedan od glavnih uzroka prekomjernog sjaja kože. Svi imamo različiti tip kože, ali se   svakodnevno nalazimo u uvjetima koji uzrokuju znojenje a time i  masni sjaj pa se moramo boriti ne samo protiv sebuma već i znojenja kako bismo zadržali svjež izgled tijekom cijelog dana

*IPSOS 2007
** L'Oreal istraživanje provedeno na 60 žena

NORMADERM TOTAL MAT: Svježi hidratantni gel koji kontrolira prekomjerni masni sjaj te pruža  svjež izgled tijekom cijelog dana. Normaderm Total Mat je nova Vichy njega koja upija sve znakove masnog sjaja, čak i znoj. Kombinacija perlita- prirodnog sastojka koji matira kožu, i mikro pudera s velikom moći upijanja omogućuje dugotrajni osjećaj svježine. Baršunasta i hidratantna tekstura gela pruža osjećaj suhoće na dodir. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, ne sadrži paraben, primjeren je za osjetljivu kožu, hipoalergen, nekomedogen te sadrži termalnu vodu Vichy  koja umiruje i jača kožu.

Normaderm Total Mat  prva je Vichy njega čija inovativna formula upija sve znakove masnog sjaja ( sebum + znoj) te pruža osjećaj suhoće i svježine tokom cijelog dana:

·         Puderasta gel tekstura - snažni matirajući puder koji apsorbira sebum
·         Vlakna s  matirajućim učinkom koja kontroliraju znojenje
·         Perlite - prirodan aktivni sastojak s iznimnom moći upijanja
PUDERASTA GEL TEKSTURA
Normaderm je za ovaj proizvod izabrao gel teksturu za iznimno svjež osjećaj na koži, čak i u ekstremnim uvjetima. Sadrži glicerin koji hidratizira kožu do 24 sata. Koža je matirana, svježa i baršunasta na dodir  uz osjećaj ugode i čiste kože cijeli dan. Tekstura proizvoda Normaderm Total Mat  iznimno je učinkovita te  je također odlična podloga za šminku,  primjerena i za osjetljivu kožu.


NORMADERM RUTINA ZA ZDRAV I SVJEŽ IZGLED BEZ MASNOG SJAJA
Uz Normaderm njegu Total Mat protiv masnog sjaja i znoja koja matira kožu bitno je istaknuti i rutinu čišćenja koja je za zdrav izgled problematične kože vrlo važna.  Normaderm micelarna otopina 3 u 1  iznimno je učinkovita i nježna te predstavlja idealnu njegu za čišćenje osjetljive kože s nepravilnostima koja objedinjuje čistoću i poštivanje osjetljive kože. Normaderm gel za čišćenje dubinski uklanja nečistoće i otčepljuje pore te je koža čista, glatka i vidljivo zdravija. U Normaderm liniji se također nalaze slijedeći proizvodi za čišćenje lica: losion za čišćenje lica i sužavanje pora, Normaderm  3 u1 ( za čišćenje, piling i matiranje kože u u jednom koraku) te piling gel za svakodnevno čišćenje lica.



NORMADERM TOTAL MAT: 121,47 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu