Preskoči na glavni sadržaj

U zadnjih par dana ...


Cannes, da već je to doba godine. Doutzen u Cannesu, ne znam što to točno ona tamo radi, ali malo više eyelinera ne bi joj štetilo, a i godine su ju načele, ako dobro vidim.


Još jedna anđelica koja radi svoj konkretan posao.


J. Lo ima novi spot sa Pitbullom. Iskreno, ne znam tko je više stajliš od njih dvoje. A Jennifer je u spotu isfurala novi trend - žute usne i nokte.


Ne znam zašto, ali dnevne kombinacije Jennifer Lopez me tako podsjećaju na našu Vlatku Pokos.


Pogled ispod obrva Kim K.


Evi već treba inventarski broj u Cannesu ...


Hayden, mlada nada starog Hollywooda.


Dok je Nicole, svi proizvođači onih pikica koje smrzavaju lice su sigurni od bankrota.


... ili je to možda ipak zbog joge?


Obrve su na istom mjestu i kad se smije i kad se mršti.


Stone face - prozvali neki.



A sad ... nešto za što mogu reći da ovo dolje nije editirano, nije nešto za nasmijati se jer je istina. Časna riječ, slika je original, ovo što vidite je zbilja.


Jedna od najpopulariniji modela ima ovako žute zube! Mislim da je umjesto cijele noći partijanja sa Paris Hilton i krepivanja cijeli dan, barem jednom mogla posjetiti zubara. Užaš!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare