ponedjeljak, 13. svibnja 2013.

Ultraflesh Ultracover korektori


A sada nešto što u Hrvatskoj se više ne može kupiti otkako nema Sephore - Ultraflesh. Naime, Ultraflesh je brend Fusion Beauty, tako da su očekivanja velika. Od Fusion Beauty imam jedno sjajilo o kojemu Vam još nisam pisala, ali nadam se da budem uskoro.

Ambalaža je crna, sjajna, sa natpisom brenda i nazivom proizvoda - ultracover. Jednostavno rečeno, radi se o korektoru, a kad se zove ultra prekrivanje, idemo ga isprobati.S obzirom da je kupljen sa jagodice, boja je bila čisto kockanje. Uzela sam onaj koji je bio najsvijetliji u ponudi i na svu sreću pogodila. Gornja boja ja boja lososa, a donja je svijetla i žuta. Boja lososa mi je odlična kao korektor za L'Oreal Nude Magique BB kremu u svijetlijoj nijansi. Točno su dvije iste nijanse, tako da su to dva proizvoda koja su odlična zajedno, a boje su se eto slučajno pogodile. 

Svijetliju nijansu koristim na reodvne pudere kao korektor i highlighter. Za nanošenje koristim priloženi kistić jer je dobar i praktičan.Oba korektora su sami po sebi dobro pigmentirani, zaista odlično prekrivaju, jako se dobro mogu blendati sa ostatkom (bb krema ili puder), a ono što je najbitnije - dugotrajni su, izdrže cijeli dan i ne miču se s lica. Nisam uočila da oksidira ili da se boja promijenila.S obizom da mi se je ultracover svidio, planiram daljni izlet u Ultraflesh i Fusion Beauty. 

2 komentara:

  1. Čini se super. Baš sam u potrazi za kvalitetnim korektorom boje lososa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooooo kao i Blogette tražim nešto u nijansi lososa :D a ovo mi djeluje jako dobro :D.
    Imam i ja njihovo sjajilo i obožavam ga ;)!

    OdgovoriIzbriši