subota, 22. lipnja 2013.

Osmijeh može sve!


Već mi se je puno puta dogodilo da sam osmijehom riješla neki problem, neka zamolila nešto ili jednostavno da mi je vedrina otvorila neki put koji mrkim licem ne bih uspjela. Danas dok sam u 10,20 čekala u McDonaldsu da naručim ručak, dogodilo se nešto što mi je bila inspiracija za ovaj post.

Totalno sam izgubila pojam o vremenu, u 10,20 sam došla naručiti ručak, ali je još vilo vrijeme doručka. Da skratim, onda sam naručila doručak i shvatila da sam se zeznula. Ako pričekam 10 minuta, mogu naručiti ono što želim.

Ljubazno sam pitala gospodina da otkaže narudžbu i da ću pričekati koju minutu i naravno, uspjela sam. Moju prvu narudžbu su već počeli raditi, pa sam ja otkazala, ali svjedeno su prestali s njom, iako su počeli pa sam ja naručila dnevni meni i još dobila kavu jer "moram" čekati 10 minuta.

Opet sam se zapitala što je to da uvijek nekoga uspijem uvjeriti?


Recimo, Anna, budimo iskreni, sportašica nikoje kategorije, ali Enrique je njezin.


Beyonce, tko bi joj rekao ne? Moćna žena sa zubima, očima i sjajem na licu koji hipnotizira.


Jessica - kosa, pogled, usne, oči - iskreno bez ijednog pravog filma, a na A listi je.

Možda je stvar u osmijehu? Plava kosa, duge trepavice, bijeli zubi i zarazni osmijeh?


Istina je da s velikim trepavicama oči izgledaju veće, zato uvijek imam, ne dobru, nego odličnu maskaru.

Ako je stvar u zubima, može biti. Koristim pastu koja čuva bijelinu zubi. Nije mi preagresivna, ali zubi su bijeli.


A možda je trik u savršenoj koži?

Uvijek varam sa malo highlightera, laganim puderom ili BB kremom od kojih lice ima zdravi sjaj, pa na kraju i sa malo rumenila.Moj zaključak je da ne samo bijeli zubi, savršen ten ili njegovana kosa su definitivni plus, ali mislim da pozitivno na ljude utječu osobe vedrog duha, uvijek nasmijane, spremne na šalu i jednostavno ljudi koji šire dobro raspoložnje.

Razmišljala sa da umjesto naslova napišem da se nalazi na kraju, ali još jedan događaj koji me je potaknuo na ovaj post je od pred nekoliko dana.

Mjesto radnje posao, odlazi jedan gost, rukujemo se i kaže mi na odlasku da je divno kako sam uvijek nasmijana, da je divno raditi s nekim tko nije namrgođen i da je odlično kako uvijek širim dobro raspoloženje i da moj pozitivan stav odlično utječe na ljude.

Sad vidite da osmijeh može sve, a pobrinite se da bude osmijeh za pamćenje.

3 komentara:

  1. izvrstan post! stvarno, uz osmijeh puno više toga prolazi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se osmijeh znaći jako, jako puno, lijepa riječ također, uvijek je bolje pristupiti ''umiljato'' nego hladno ili otresito!
    Što se tiće ove paste colgate, mneni nije apsolutno ništa posvijetlila zube..

    OdgovoriIzbriši