srijeda, 12. lipnja 2013.

Vichy Aqualia Thermal Spa - noćna kremaOvo je jedna velika tegla noćne hidratantne kreme. Ali jako velika, od 75 ml. Drago mi je da je netko konačno povećao ambalažu, a ne smanjio (kao što sam prmjetila na jednom proizodu pred par dana!). 

Kad sam otvorila kremu, opet sam se iznenadila. Krema je tako lagana, vodenasta i odlična je za osjetljivu kožu i sklonu aknama jer nije masna i ne ostavlja nikakve tragove na licu.

Probala sam ju koristiti kao kremu, bila je ok. S obzirom da je moja koža jako, ali zbilja jako dehidrirana, ne mogu pronaći kremu koja bi mi bila 100% hidratantna, ali nešto drugo mi se je puno više svidjelo.

Krema se može koristiti kao maska.


A to je ono zbog čega mi je odlična. Kako sam taman prije nego sam počela s probom kreme, bila sam na čišćenju lica i lice mi je bilo crveno, još više dehidrirano i u komi.

Zato sam kremu nanesla u jako debelom sloju i tako me je hladila, smirivala kožu i tako mi je to odgovaralo da sam nanesla još malo. Kada se je sve upilo koža mi je bila manje crvena i nije me zatezala.

Ali, uvijek ima ali u priči, ali je ovo malo šaljivo. Kako sam bila na čišćenju lica, normalna pojava je da se koža ljuska, a kako sam koristila kremu u boji, oni ostatci kože su poprimili boju kreme i morala sam to riješiti pilingom! :-)


Ukratko, ovu kremu više volim kao masku - lagana, hladi, hidratizira, umiruje. Jedno vrijeme sam ju koristila svaki dan, ali nakon Thermalia Spa kao maske, još nanesem neku kremu na lice jer sam opet u fazi "nikad dosta kreme".

Još da se malo dotaknem SPA, miris me zaista podsjeća na Spa, ona svježina, kao po nekom bijelom cvijeću (bar mene tako asocira). Onda opet onaj osjećaj hlađenja, ma samo da sam mogla dok sam imala masku legnuti umotana u neki mekani ogrtač, kraj akvarija gdje voda lagano žubori, sa nekom laganom muzikom u pozadini ....

* PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar