Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Capital Soleil balzam za umirivanje sunčanih opeklina



Sunčane opekline kao i ostala oštećenja kože uzrokovana pretjeranim izlaganjem na suncu česte su pojave upravo tijekom ljetnih mjeseci. Vichy  preporučuje Capital Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja formuliran posebno za smirivanje sunčanih opeklina, koji trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine. Da bi spriječili oštećenje kože prvenstveno je bitna zaštita prilagođena jedinstvenom tipu kože.  Capital Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja poseban je balzam za smirivanje opeklina i osmosatnu hidrataciju. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka, i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Osjećaj boli i vrućine u trenu je ublažen, a stanični kapital očuvan. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija  oštećenu kožu balzamom koji pruža osjećaj ugode, štiti kožu te je u trenu smiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.

***

U praksi je ovo krema koju kupujem kad i SPF 50+, ali ove godine nisam jer nisam išla na more sa najosjetljivijim članom obitelji. Inače ovaj balzam kupujem otkako je Vichy postao boom u našim ljekarnama, u nazad nekih 6-7 godina možda. I svake godine je sve bolji i bolji - umiri crvenu kožu, umiri zatezanje kože. Nema više onog osjećaja da je koža kratka ili kad nakon cijelog dana na suncu legnem na leđa pa mi nešto smeta. A da ne govorim kako pomaže kod pravih opeklina - bolje od jogurta i sl. recepata.

Ponekad si mislim da bi ovo mogla korisiti i kad se ne sunčan, onako za pick me up tretman.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare