Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Professionnel Pro Keratin Refill


Kosa je 85% građena od keratina, sastavljena od 18 aminokiselina. Keratin kosi daje kvalitete kao što su sjaj, fleksibilnost i snaga. Integritet vlakna kose možete biti narušen zbog raznih uzroka kao što su promjena pH, sufraktanti, kemikalije i izlaganje visokim temperaturama. Ove vanjske agresije dovode do povećanja poroznosti, kose grube na dodir, nedostatak sjaja i povećanog pucanja. Kosa postaje slaba i mora se ponovno napuniti keratinom kako bi ojačala.
U takvim slučajevima L'Oréal Professionnel pronašao je rješenje s novom linijom PRO-KERATIN REFILL
- prvom linijom koja kosi vraća keratin i omogućava konsolidaciju prirodnog štita kose.* Vlakno kose ojačano je i do +70%**, i kosi je vraćen njen integritet.
* iz L’Oréal Professionnel
** Instrumentalni test šampon + njega versus uobičajeni šampon
Djelotvornost ove linije omogućena je tehnologijom inspiriranom biomimetizmom.
Nova tehnologija: PRO-KERATIN + INCELL povezuje 2 aktivna sastojka kako bi povećala obnavljanje u zoni A i zoni B:
1) PRO KERATIN KOMPLEKS (ZONA A) za vanjsko osnaživanje vlasi
Laboratoriji su uspjeli stvoriti ključna strukturalna svojstva vlakna kose. To se naziva BIO-MIMETIZAM, mogućnost da se oponaša djelovanje biološkog sustava. Na taj način pro-keratin kompleks ima moć samoobnavljanja na površini kose i osnažuje kosu kao pravi keratin. Struktura kose je ojačana i ima iste kvalitete kao novo izrasla kosa.
2) INCELL (ZONA B): za unutarnje obnavljanje vlasi
Ovaj lipid razvili su L'Oréal laboratoriji i ima snagu prodiranja u kutikulu gdje puni krhka područja i obnavlja ih. Aktivan između ljuskica kose, INCELL povećava kozehiju kutikule i štiti unutrašnjost vlakna.Pro Keratin Refill Power - Recharge koncentrirani tretman u jednoj dozi za obnavljanje oštećene i krhke kose
Djeluje kao infuzija keratina. Kosa je nakon tretmana meka i podatna na dodir. Zaštićena je od vanjskih agresija i pružen joj je sjaj. Dostupno samo kao usluga u frizerskim salonima.
Pakiranje: 10 ml

Pro Keratin Refill šampon za obnavljanje oštećene i krhke kose
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Kosa je nakon upotrebe očišćena, meka i podatna na dodir.
Pakiranje: 250 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 94,00 kn

Pro Keratin Refill njega za obnavljanje oštećene i krhke kose
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Vlakno kose zaštićeno je od vanjskih agresija i podatno na dodir.
Pakiranje: 150 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 129,00 kn

Pro Keratin Refill maska za obnavljanje oštećene i krhke kose
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Vlakno kose je zaštićeno od vanjskih agresija i podatno na dodir.
Maska: 200ml
Preporučena maloprodajna cijena: 152,00 kn

Pro Keratin Refill krema za feniranje za oštećenu i krhku kosu
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Obogaćena Xylose-om poznatom po zaštiti od topline. Hrani oštećenu kosu te joj pruža podatnost i olakšava stiliziranje.
Pakiranje: 150ml
Preporučena maloprodajna cijena: 136,00 kn

Izvor: Kerastase Paris

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel.

Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi.

Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i nije …

Balea pilinzi

Balea piling. Otkud da počnem?
Postoje plavi i narančasti. Ne, plavi nije za dečke, a narančasti za curice. Plavi je za normalnu kožu, a narančasti za masnu. Iako na njima piše da je plavi za normalnu i masnu, a narančasti za sve tipove. E pa ne bih baš rekla.
Plavi piling je blag, ali solidno radi. Koristim ga svaki drugi dan jer uopće nije grub i ne skida kožu s lica u neumjerenim količinama. Rekla bih da je plavi samo malo jači gel za čišćenje masnog lica. Lice je poslije mekano, glatko i nađe se još pokoji ostatak suhe kože. Nije grub prema koži što je dobar znak da je dobar izbor za osjetljivu kožu. Rekla bih da je ovaj za sve tipove kože.


Ima zrnca kao i neki gelovi za čišćenje lica i gel teksture je.Narančasti piling je druga priča. To je piling u punom smislu riječi. Nema toga što ovaj piling ne skine s lica. Podsjeća me na Effaclar gel za čišćenje lica (taj skida sve, nije piling, ali ljušti kožu). Narančasti piling koristim jednom tjedno jer je dosta grub, tj. ima puno zrnca ko…

Kako prikriti nedostatke na licu? Akne i ožiljci - vodič

Okrutna je istina da je vrlo malo žena rođeno sa savršenim lice, ali zaista savršenim, bez ijedne mrlje, nepravilnosti, podočnjaka, ožiljaka itd. Neke nepravilnosti su posljedica naših gena, za neke smo same krive, a za neke utjecaji iz okoline.
Kako svi želimo uvijek izgledati lijepo i njegovano, tako postoji potreba za sakrijemo svoje nedostatke i istaknemo naše najbolje adute. U mlađim danima najveći problem su akne, kasnije ožiljci od akni, a kad se riješimo akni počinju problemi s podočnjacima i prvim borama i mrljama po licu. Kako ih prekriti?


Čitav raspon pojava od akni do mitasera ima svoje uzroke, bilo u samoj osobi, bilo zbog korištenja neadekvatne kozmetike (preparativne ili dekorativne) ili raznih vanjskih utjecaja poput zagađenja i nečistog zraka. Uzroke akni je potrebno sanirati, a prikriti ih je komplicirano, ali izvedivo, samo uz par dobrih savjeta.
Potkožne prišteve ne treba tiskati. Imam dojam da kad nastaju, oni su samo bezopasna kvrga tamo negdje duboko pod kožom. Ja …