subota, 31. kolovoza 2013.

L'Oreal Professionnel Pro Keratin Refill


Kosa je 85% građena od keratina, sastavljena od 18 aminokiselina. Keratin kosi daje kvalitete kao što su sjaj, fleksibilnost i snaga. Integritet vlakna kose možete biti narušen zbog raznih uzroka kao što su promjena pH, sufraktanti, kemikalije i izlaganje visokim temperaturama. Ove vanjske agresije dovode do povećanja poroznosti, kose grube na dodir, nedostatak sjaja i povećanog pucanja. Kosa postaje slaba i mora se ponovno napuniti keratinom kako bi ojačala.
U takvim slučajevima L'Oréal Professionnel pronašao je rješenje s novom linijom PRO-KERATIN REFILL
- prvom linijom koja kosi vraća keratin i omogućava konsolidaciju prirodnog štita kose.* Vlakno kose ojačano je i do +70%**, i kosi je vraćen njen integritet.
* iz L’Oréal Professionnel
** Instrumentalni test šampon + njega versus uobičajeni šampon
Djelotvornost ove linije omogućena je tehnologijom inspiriranom biomimetizmom.
Nova tehnologija: PRO-KERATIN + INCELL povezuje 2 aktivna sastojka kako bi povećala obnavljanje u zoni A i zoni B:
1) PRO KERATIN KOMPLEKS (ZONA A) za vanjsko osnaživanje vlasi
Laboratoriji su uspjeli stvoriti ključna strukturalna svojstva vlakna kose. To se naziva BIO-MIMETIZAM, mogućnost da se oponaša djelovanje biološkog sustava. Na taj način pro-keratin kompleks ima moć samoobnavljanja na površini kose i osnažuje kosu kao pravi keratin. Struktura kose je ojačana i ima iste kvalitete kao novo izrasla kosa.
2) INCELL (ZONA B): za unutarnje obnavljanje vlasi
Ovaj lipid razvili su L'Oréal laboratoriji i ima snagu prodiranja u kutikulu gdje puni krhka područja i obnavlja ih. Aktivan između ljuskica kose, INCELL povećava kozehiju kutikule i štiti unutrašnjost vlakna.Pro Keratin Refill Power - Recharge koncentrirani tretman u jednoj dozi za obnavljanje oštećene i krhke kose
Djeluje kao infuzija keratina. Kosa je nakon tretmana meka i podatna na dodir. Zaštićena je od vanjskih agresija i pružen joj je sjaj. Dostupno samo kao usluga u frizerskim salonima.
Pakiranje: 10 ml

Pro Keratin Refill šampon za obnavljanje oštećene i krhke kose
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Kosa je nakon upotrebe očišćena, meka i podatna na dodir.
Pakiranje: 250 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 94,00 kn

Pro Keratin Refill njega za obnavljanje oštećene i krhke kose
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Vlakno kose zaštićeno je od vanjskih agresija i podatno na dodir.
Pakiranje: 150 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 129,00 kn

Pro Keratin Refill maska za obnavljanje oštećene i krhke kose
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Vlakno kose je zaštićeno od vanjskih agresija i podatno na dodir.
Maska: 200ml
Preporučena maloprodajna cijena: 152,00 kn

Pro Keratin Refill krema za feniranje za oštećenu i krhku kosu
Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Obogaćena Xylose-om poznatom po zaštiti od topline. Hrani oštećenu kosu te joj pruža podatnost i olakšava stiliziranje.
Pakiranje: 150ml
Preporučena maloprodajna cijena: 136,00 kn

Izvor: Kerastase Paris

1 komentar: