nedjelja, 25. kolovoza 2013.

L'Oreal Volume Million Lashes Excess


Uzbuna! Odlična maskara na vidiku!

Kad sam već probala sve Volume Million Lashes, morala sam i ovu! Naravno, kao i sve ostale maskare, i ova mi se je svidjela.

Trepavice su ogromne, razdvojene, crne ...

Maskara je postojana cijeli dan, nimalo se ne trusi. Nisam uočila niti da je malo opalo maskare sa trepavica. 


Četkica je najbolja do sada. Najdulja je i bodlje su odlično raspoređene pa se trepavice mogu jako dobro raščešljati njome. Obično nanesem dva sloja maskare, jedan za drugog, dok je sve još mokro. Ali maskaru nanosim od korjena trepavica jer imam prirodno duge trepavice i kada stavim maskaru na vrh trepavica, onda mi budu teške i spuste se (a prirodno su i uvijene). Maskara je odlična za volumen, produživanje i uvijanje trepavica.


Maskara mi se ne trusi niti malo, a probala sam ju koristiti nakon nekoliko različitih okoloočnih krema, ali uvijek je sve bilo ok. Boja maskare je crna, uvjerljivo crna.

Maskara sama po sebi nije previše mokra, ali niti previše suha. Baš koliko treba da se mogu dobro poigrati sa dva sloja. Nikada mi se trepavice nisu slijepile i sl.

Maskara mi se je svidjela, ali ipak ne može zamjeniti moju omiljenu Sublime de Chanel (s njom se nikoja ne može mjeriti).

1 komentar:

  1. Meni je ovo sjajna maskara, presavršena, što ti kažeš trepavice su ogromne i zasigurno ću je ponovo kupiti jer se zadnja dva mjeseca ne odvajam od nje :D.

    OdgovoriIzbriši