Preskoči na glavni sadržaj

LRP Losion za sunčanje sa SPF 50+


Proizvodi za bebe mi se uvijek uglavnom svide. Razlog je jednostavan, ako je namjenjeno bebinoj koži, onda je sigurno dobro. I tako sam krenula sa testiranjem Anthelios +.


Prva proba je bila, onako generalna pred more, kraj 6 mjeseca, jedne divne toplice, termalni izvor i divlja rijeka. Sunce je jedan dan pržilo, a drugi je bilo oblačno. Tog oblačnog dana na divljoj rijeci sam ipak za svaki slučaj nanijela kremu jer sam bila bez imalo boje, sasvim bijela. Iako je bilo oblačno, lice i ruke su mi od ovog losiona bile sigurne i ostale bijele, bez imalo crvenila. Iako Vam se ovo čini normalno jer je bilo oblačno, varate se. Losion nisam nanijela na gornju stranu šaka i između prstiju i taj dio je bofm dobio boju, iako je bilo oblačno! Prvi test na oblačnom vremenu je prošao dobro znači.

Drugi test je uslijedio već drugi dan, ali je vrijeme bilo sunčano, uvijeti idealni za izgoriti na suncu. Jedne divne terme, 2 vanjska bazena, 30 stupnjeva i onaj lagani povjetarac. Losion sam nanijela na cijelo tijelo i slobodno sam uživala u bazenima, sunčala se, igrala odbojku .... I to sve na suncu u sred dana, bez imalo crvenila po tijelu. 

I test broj tri je bio pravi izazov - more, 2 tjedna uživanja, na suncu. Ne moram duljiti, moja bijela koža je bila sigurna. Čak i prve dane sam provela na visokoj temperaturi na suncu, a da nisam bježala u hladovinu. Antheios je na meni bio kao štit od sunca. Tako sam uz Anthelios obranila kožu od opeklina i lagano dobila boju s kojom sam smjela prijeći na niži SPF i ipak uloviti malo boje.

Ukratko, krema je za nas koji smo bijeli da ne možemo pronaći dovoljno svijetli puder, za nas koji smo osjetljivi na sunce, ali i za one koji izgore u nekoliko minuta. Ovo je krema s kojom se može zaista sigurno uživati na suncu.


Tekstura kreme je malo zeznuta. Gusta i teška za razmazati, ali ipak govorimo o SPF 50 za tijelo, pa je to normalno za očekivati. Ja sam imala problema sa ispiranjem kreme s leđa, znate kako muški stave kremu za sunčanje - istisnu pola tube i nisi jako bijela od kreme (a zapravo, ne uopće, sam se nisam mogla otuširati i skinuti sa sebe sloj kreme!), ali dobro. A to sam shvatila tek kada sam uvečer obukla crnu majicu koja je imala neobjašnjive bijele tragove!

Sve u svemu, razina sigurnosti koju ova krema pruža je odlična i opraštam pregustu teksturu.

*PR uzorak

Primjedbe

  1. Ove kreme sam potrošila valjda 2-3 tube. Odlična zaštita i podloga za makeup :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu