nedjelja, 3. studenoga 2013.

Vichy Normaderm Nuit

Probala sam sve iz Normaderm linije. Generalno nemam problematičnu kožu sa aknama. Ponekad koji prištić samo, ali uvijek proširene pore i miteseri. Više mi koža nije niti masna kao prije. Ponekad mi treba krema za problmatičnu kožu da mi dovede u red i održi dobro stanje kad mi se potrefi neki loš period na licu.

Dobro, možda mi je i lagano crvenilo nosa problem. Nije mi crveno cijelo lice, nego samo nos, ponekad. Ali nije jako.

Normaderm Nuit se koristi samo noću. Službeni opis kreme je da radi noću, sužava pore, izuzetno je hidratana, nemasna i dobro s upija, iz noći u noć površina koža je ujednačenija ....

Moje viđenje toga je da je sve korektno rečeno. Pore su zaista puno manje uočljive, miteseri su manje vidlji, pore su čišće i rekla bih da mi lice izgleda kao sam bila na tretmanju lica (a.k.a. čišćenju lica bolnim tiskanjem), bez boli i crvenila. Kad sam kod crvenila, primjetila sam da sam i malo manje crvena. 


Ali, izuzetna hidratacija na mojoj dehidriranoj koži baš i ne. Ja bih radije kazala da je izuzetno hidratantna za kremu protiv nepravilnosti. Svi koji su koristili ovakve kremu znaju da koža nakon njih često zateže jer neke od njih jako isušuju. Meni naravno ovo nije bilo dovoljno hidratantno pa sam ispod koristila ili LRP hidratantno serum ili Eucerin hijaluron u ampulama.

Generalno, sa učinkovitosti kreme sa zadovoljna i uvijek imam jednu tubu u zalihama.

Kupljeno u ljekarni, cijeni oko 150 kn, tuba od 50 ml.

1 komentar: