Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Professional Hairchalk



Zašto bismo raznolikost boja ograničili na cipele, lakove za nokte i odjeću? Promijenite boju kosu ovisno o raspoloženju, neka kosa postane vaš modni izričaj. Upoznajte novi trend iz L'Oréal Professionnel –HAIRCHALK – PRVU VODENU TINTU ZA KOSU IZ L'ORÉAL PROFESSIONNEL.


5 MIN ZA ULTRA TRENDY LOOK

ŽELITE ŽARKU BOJU
NANESITE JE
ISPERITE JE KAD VAM DOSADI
KAO ŠTO MIJENJATE CIPELE, TRAPERICE ILI LAK ZA NOKTE!


L’Oréal Professionnel Hairchalk dolazi u pet hrabrih i tri suptilnije, sofisticiranije nijanse. Linija je inspirirana načinom na koji mijenjamo naše modne dodatke, a ovaj nam proizvod isto omogućuje i kod kose. 8 novih nijansi obuhvaćaju: Sweet Sixteen pink, First Date Violet, Blue Ocean Cruise, Garden Party, Coral Sunset, Bronze Beach, Coffee Break & Black Tie.

Novi trend raznovrsnih boja možemo pronaći na slavnima, u svim modnim časopisima, društvenim mrežama. Kako bi ženama omogućio da izraze svoju osobnost i jedinstvenost L'Oréal Professionnel lansira HAIRCHALK - revolucionarnu vodenu tintu u kombinaciji s polimerima s mikro vlaknom. Ovaj proizvod stvara izrazito tanku ovojnicu koja prianja na vlakno kose i ne preslikava se. Otporan je na styling i vodu, te se izrazito lako odstranjuje. U potpunosti poštuje strukturu kose zbog čega je kosa prirodna na dodir.

VISOKI INTENZITET BOJE
Pigmenti derivirani iz šminke prilagođeni su kosi te su vidljivi i na najtamnijim nijansama.

BEZ PRESLIKAVANJA*
Polimeri s mikro vlaknima ograničavaju preslikavanje i osiguravaju boju koja je otporna na vodu, styling proizvode i feniranje.

ISPIRE SE ŠAMPONIRANJEM**
Hairchalk je postojan na kosi, te se lagano ispire u prosjeku nakon 2 šamponiranja ovisno o količini proizvoda koji ste nanijeli na kosu.

JEDNOSTAVNO NANOŠENJE U SAMO 5 MINUTA
1. Ulijte malu količinu proizvoda u posudicu ili na aplikator za kućnu upotrebu.
2. Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu.
3. Pročešljajte nakon aplikacije.
4. Ostavite sušiti 30sec-1min ili osušite fenom.
5. Kako biste odstranili umasirajte šampon u suhu kosu te isperite.

Preporučena maloprodajna cijena Hairchalka (6-8 aplikacija): 155,00 kn.


* Test proizvoda pod pritiskom. Usporedba između „Hairchalk“ ružičastih nijansi i tradicionalnih kreda za kosu koje se mogu naći na tržištu. Nakon što se proizvod osuši, na suhoj kosi i ovisno o količini nanesenog proizvoda. Izbjegavajte kontakt s osjetljivim tkaninama i kožnom odjećom.
**Instrumentalni test. U prosjeku traje 2 šamponiranja ovisno o količini nanesenog proizvoda.

POTVRĐEN OD STRANE FRIZERA*
Mogu ga predložiti svim svojim klijentima, možete se zabaviti s njime, možete napraviti toliko toga u samo 5 minuta“
POTVRĐEN OD STRANE ŽENA**
Sjajno je što možete napraviti štogod želite sa svojom kosom, ne morate se bojati eksperimentirati. Boju kose možete mijenjati ovisno o tome što obučete.“
* 6 profesionalnih frizera ** 14 žena u dobi od 18 do 35 godina, prirodne ili obojene kose, od blond do crne
Pogledajte 6 prekrasnih ilustracija briljantne Marie Perron. Ove slike prikazuju raznolikost Hairchalka i različitih stilova koje možete postići:
Francuske šiške – francuska manikura za vašu kosu
Dvostruki konjski rep – sofisticirani konjski rep s detaljima koji mu daju „pop štih“
Bubble punđa – tetovaža rađena po mjeri za vašu kosu
Riblja kost u boji – poznata pletenica s primjesom boje za zaigrani look
Obrnuti Ombré - žarki Ombré za električni završni učinak
Preko duge – pramenovi u duginim bojama za fantastičan look 






Ekskluzivno u frizerskim salonima!

 


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare