Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Capital Soleil



Vichy na zimskom suncu savjetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo unatoč štetnim sunčevim zrakama očuvali idealnu kvalitetu, ljepotu i zdravlje naše kože. Linija CAPITAL SOLEIL sadrži proizvode za najvišu zaštitu lica i izloženih dijelova od sunca tijekom zimskih dana. Sve proizvode iz linije Capital Soleil odlikuje filtarski sustav s patentiranim filtrom Mexoryl® XL širokog spektra koji učinkovito štiti kožu od UVA i UVB zraka, te mineralni kompleks koji jamči dodatnu zaštitu osjetljive kože izložene suncu.

Vichy već od samih začetaka u 30-im godinama prošloga stoljeća razvija koncept kozmetike u službi zdravlja i ljepote. To je načelo naročito važno kad je riječ o proizvodima za zaštitu od sunca. Iako tokom zimskih dana sunce odašilje manje topline nego ljeti, svejedno emitira znatnu količinu UV-zraka koje su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu. Obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje ili sanjkanje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.


Linija Capital Soleil sadrži proizvode prilagođene njezi svih vrsta kože (dječje, odrasle, masne i suhe). Jedinstvenu Capital Soleil formulu čini sustav filtera s aktivnim sastojkom Mexoryl® SX-XL te mineralni kompleks. Sustav filtera djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži te sprečava hiperpigmentaciju dok je mineralni kompleks izvorni prirodni antioksidans iz termalne vode Vichy koji služi za zaštitu osjetljive kože od sunca te jamči dodatnu zaštitu.

Laboratoriji Vichy preporučuju upotrebu najviših zaštitnih faktora tokom zimskih aktivnosti. Uz zaštitu kože lica važno je istaknuti i zaštitu usana koje ne proizvode kožne pigmente ili melanine te zbog toga nemaju prirodnu zaštitu od UV-zraka.


CAPITAL SOLEIL: IDEALNA KOŽA I ZIMI

Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+ ( normalna do suha koža lica) , dry touch finish za lice SPF 50+( mješovita do masna koža lica) i stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL samo su neki od proizvoda iz linije CAPITAL SOLEIL prikladni za boravak na zimskom suncu. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i sadrže termalnu vodu Vichy. Ispitani su pod dermatološkim nadzorom i primjereni i najosjetljivijoj koži.

Kako bismo se sa zimskih praznika vratili u punom sjaju moramo misliti na zdravlje i ljepotu naše kože, te vam stoga linija CAPITAL SOLEIL pruža idealnu zaštitu od sunca zimi!

Dry touch finish za lice SPF 50+: 123,96 HRK*
Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+ : 127,94 HRK*
Stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL: 64,92 HRK*

*neobavezujuća preporučena cijena

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu