Preskoči na glavni sadržaj

Wet'n'Wild sjajilo


Ukratko: jučer kupljeno, danas u smeću!

Hodam po DM-u, nije gužva i ajde da škicnem WNW. Vidim lijepa sjajila, uzmemo ovu prirodnu nijansu sva happy jer će to biti odlično sjajilo za otići do dućana, prošetati se po parku i sl. Izgleda kao nijansa za neko ležerno popodne.


Nijansa je na ruci super, onako boje usana. Ništa napadno, a usne će imati zdravi sjaj.


Pa evo još jednom da se vidi da se sjaji to sjajilo.


Na usnama to izgleda otprilike tako. Četkica nije nešta, ali nijansa je odlična. Ustvari četkica je grozna, plosnata i ne može se s njom sjajilo dobro nanijeti. Trik je bio u tome da sam očistila četkicu od sjajila tako da je ostala gotovo čista i nanesla sam u tankom sloju sjajilo.


I onda me nešto počinje zatezati!!!!!!!!!!!!!


Sjajilo se osuši i skori na usnama, kao da imam sloj starog suhog blata na licu koje se skorilo! Grozno, grozan osjećaj, cijele usne su me zatezale, sve je bilo ljepljivo, usne su mi se slijepile, strahota! 


Onda sam to išla skinuti sa Sensibio vodom ali sam i to jedva uspjela namakanjem, trljanjem i guljenjem maknuti sa usana! Zbilja mi nije jasno kakvo je ovo sjajilo?!

A onda kada sam to uspjela skinuti sa usana, toliko su me zatezale i bile crvene, grozno, nikad do sada nisam imala ovako loše iskustvo sa sjajilom.

Kupljeno jučer za 40-ak kn, ako se dobro sjećam, i maloprije sam bacila u smeće.

Primjedbe

  1. Uh, baš nekidan ja u šetnji po dm-u sa kolegicom blogericom i sreča pa je bila gužva na blagajni pa smo odustale od kupovine istog.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I bolje, nikad nisam imala goru stvar. Kupila sam još jedno sjajilo, ono manje, nadam se da nije takvo. Mislim da je moje isprobavanje Wet n wilda gotovo. Eventualno rumenilo, ali su ne baš naljutili s tim.

      Izbriši
  2. Ja se ne bih slozila sa ovom recenzijom. Ovo sjajilo vam hoce ili nece odgovarati ovisno o tome sto trazite. Znaci ovo nije standardno sjajilo, nego se vise ponasa kao tekuci trajni ruz. Ko sto mu ime kaze "mega last". Mene recimo zivcira sto mi se skoro svaki ruz odmah mice kad sam na nekoj kavi, i ja sam bas trazila nesto sto je doista otporno. A ovo je upravo tako.Jako se tesko skida, al nivea na vaticu jaako pomaze. Puno vise od vode. Tako da eto, za cure koje traze sto sam i ja trazila, da znaju. Super za prigode kad hocete bit lijepe, a da se ne morate stalno popravljati. I ima lijepih nijansi :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu