Preskoči na glavni sadržaj

Kerastase Densifique


Izvor prekrasne kože nalazi se u samoj koži vlasišta. Ova činjenica danas ne iznenađuje, ali 1964. bila je prava revolucija i postala je ključna za Kérastase: razni proizvodi kao što su Bain Equilbreur i Bain Anti-Séborrhéique postali su kultni proizvodi koji su svjedočili ekspertizi branda u ovom području. 2013. Kérastase je otišao korak dalje i pokrenuo novu revoluciju kroz lansiranje profesionalnih proizvoda za njegu kože vlasišta. Ova dosad neviđena kategorija proizvoda dizajniranih od Kérastasea vlasištu daje važnost koju zaslužuje i stavlja sva znanja L’Orealovih laboratorija o koži vlasišta u funkciju postizanja savršene kose. Jedno od glavnih otkrića svakako je obećanje guste kose. Gusta kosa simbol je ženske ljepote još od Botticellijeve Venere i grčkih božica, stoga je i Kérastase liniju Densifique predstavio kao liniju koja otkriva božanstveno gustu kosu.
2013. nakon desetogodišnjih istraživanja nastao je Densifique koji koristi sav potencijal molekule Stemoxydine koja potiče rast i do 1000 novih vlasi i povećava broj vlasi na cm2 lansirajući ampule Densifique.
2014. Kérastase otkriva jednadžbu božanstveno guste kose. Smanjivanje gustoće dinamičan je proces. Beživotne dužine, stanjeni korijen i smanjeno stvaranje vlasi utječe na gustoću vaše kose.

Što kada biste mogli djelovati na prošlost, sadašnjost i budućnost vaše kose?


DENSIFIQUE PRVI RITUAL ZA GUSTOĆU KOSE SA STEMOXYDINE-OM


Obilje koje možete vidjeti. Podatnost koju možete dodirnuti. Pokret koji možete osjetiti. Densifique, božanstvena gustoća kose milimetar za milimetrom. Kérastase otkriva jednadžbu božanstveno guste kose
Hijaluronska kiselina mijenja prošlost i pruža kosi podatnost i pokret, glucopeptidi oblikuju sadašnjost ispravljajući oštećenja na kosi, a Stemoxydine programira budućnost pružajući kosi gustoću.
Densifique širi svoju liniju proizvoda i lansira 6 novih proizvoda za božanstveno gustu kosu. Ovaj protokol njege vlasišta baziran je na ideji profesionalne njege vlasišta (pranje, njega, regeneracija i teksturizacija) te spaja luksuz s visokom tehnologijom kako bi stvorio deblju vlas milimetar za milimetrom.
BAIN DENSITÉ
Kupka za kosu s neposrednom tehnologijom za gustoću. Nova generacija polimera koji neposredno pružaju zaglađenost, teksturu, jače vlakno.
Pakiranje: 250ml
Preporučena maloprodajna cijena: 171,00kn







MASQUE DENSITÉ
Maska za obnavljanje i neposrednu gustoću vlakno za vlaknom. Lagana tekstura gela, pruža pokret i gustoću čak i kosi kojoj vidno nedostaje gustoće.

Pakiranje: 200ml
Preporučena maloprodajna cijena: 321,00kn






KONCENTRAT I BOOSTER DENSIFIQUE
Neposredni tretman za gustoću. Prianja i prodire u vlakno kose te kosi pruža volumen, supstancu i otpornost.

Dostupno isključivo kao salonska usluga






DENSIFIQUE AMPULE
Aktivator gustoće kose, više kose na cm2. Neposredna teksturizacija dan za danom za gušću kosu. Densifique ampule pružaju više volumena u samo 10 dana! Više gustoće u samo 30 dana!* Rezultati: Vlakno kose je čvršće, struktura vlasi je deblja. Sveukupno više kose.**

                   Pakiranje: 10x6ml i 42x6ml
                   Preporučena maloprodajna cijena: 540,00kn i 1.330,00kn



PJENA DENSIMORPHOSE
Pjena za čvrstoću kose, neposredno pruža volumen i gustoću. Brza penetracija i neposredno djelovanje s vidljivim rezultatima gustoće. Bez otežavanja vlakna čak i kod kose kojoj vidno nedostaje gustoće. Ne sadrži Stemoxydine.

Pakiranje: 150ml
Preporučena maloprodajna cijena: 190,00kn







*Kliničko istraživanje na 122 osobe; testirano naspram placeba.**Samo procjena 101 osobe kroz 3 mjeseca svakodnevne aplikacije.

izvor: Kérastase Paris

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu