Preskoči na glavni sadržaj

La Roche - Posay micelarna otopina




La Roche-Posay proveo je brojna istraživanja koja globalno gledajući, dokazuju kako je osjetljiva koža problem s kojim se iz dana u dan susreće sve više ljudi. Osjetljiva koža često ima oslabljen zaštitni sloj kože lica te je izloženija vanjskim utjecajima i nečistoćama. Bez redovitog čišćenja, fiziološka je ravnoteža kože oslabljena te je upravo iz tog razloga potrebno svakodnevno čistiti lice proizvodima koji su učinkoviti i koji poštuju potrebe osjetljive kože. Ove godine La Roche-Posay predstavlja novi 400 ml format fiziološke micelarne otopine koja nježno i učinkovito uklanja nečistoće s lica, očiju i usana te sadrži formulu optimalne tolerancije za osjetljivu kožu!

Svaki se dan na površini kože nakupljaju različite nečistoće koje, ako se ne uklanjaju redovito, mogu oksidirati sa zrakom te postati faktori koji nadražuju osjetljivu kožu. Čak 68% žena tvrde da imaju osjetljivu kožu: Osjetljiva koža reagira intenzivnije i brže na agresore te zbog toga njena fiziološka ravnoteža postaje ranjiva. Koža lica može postati osjetljiva s vremenom, može reagirati na promjene godišnjeg doba i manifestirati se u obliku različitih znakova kao što su bockanje, zatezanje, svrbež, osjećaj topline i povremeno crvenilo. Kako bismo spriječili nadraživanje kože i izbjegli neželjene pojave na licu, nužno je pravilno i redovito čistiti lice. Od velike je važnosti da proizvod za čišćenje lica bude učinkovit kako bi uklonio nečistoće koje se nakupljaju tokom dana ( odumrle stanice, zagađenje, šminka i sebum) te da poštuje fiziološku ravnotežu kože lica i štiti epidermis.


FIZIOLOŠKA MICELARNA OTOPINA nježno uklanja nečistoće s lica, očiju i usana. Formula je optimalne podnošljivosti te pruža visoku moć čišćenja šminke, dok osvježavajuća tekstura pruža čisto zadovoljstvo osjetljivoj koži lica. Aktivni sastojci zajedno formiraju micele koji učinkovito privlače sve nečistoće koje se nalaze na koži te ih nježno, pomoću blazinice, odstranjuju s osjetljive kože lica. Proizvod sadrži termalnu vodu La Roche-Posay, fiziološki pH, ne sadrži sapun, alkohol, boju i paraben. Fiziološka micelarna otopina od sada je uz 200 ml format, dostupna i u novom 400 ml formatu u svim La Roche-Posay partner ljekarnama.


FIZIOLOŠKI ČISTAĆI- ZADOVOLJSTVO OSJETLJIVE KOŽE
La Roche-Posay fiziološki čistaći namijenjeni su čišćenju svih tipova kože. Razvijeni su prema strogim načelima te objedinjuju učinkovitost uklanjanja šminke i nečistoća, i blagosti sastojaka. Svi fiziološki čistaći imaju fiziološki pH te ne sadrže sapun, alkohol i boje. U srcu formule nalazi se La Roche-Posay termalna voda prirodno bogata Selenom koja umiruje i obnavlja kožu te je stoga idealan partner osjetljivoj koži. Linija se sastoji od fiziološkog mlijeka za čišćenje, gela za čišćenje, umirujućeg tonika, odstranjivača šminke s očiju te micelarne otopine.
Svi proizvodi La Roche-Posay su razvijeni u suradnji sa dermatolozima i odgovaraju strogim načelima razvoja koji su propisani u farmaceutskim laboratorijima. Sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodnu bogatu selenom, koja ima dokazano dermatološko djelovanje: umiruje i mekša kožu, smanjuje nadraženost, pospješuje protok tekućine, izlučivanje štetnih tvari te djeluje kao antioksidant.

Fiziološka micelarna otopina 400 ml: 106,31 HRK*
Fiziološka micelarna otopina 200 ml: 80,50 HRK*
*Neobavezujuća informativna cijena

***


Moj primjerak micelarne otopine je danas stigao (PR uzorak), a nakon što potrošim Biodermu, ova bočica je na redu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare