Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Liftactiv Advanced filler





U želji za očuvanjem mladenačkog izgleda lica, žene danas ne brinu samo bore kao posljedica starenja kože, nego i njihov učinak na ekspresivnost lica (žalostan, zabrinut i tužan izgled), što ne odražava ono što doista osjećaju. Razlog tome su vertikalne bore, koje nastaju zbog stezanja mišića lica ispod kože: glabelarne bore između obrva, nazolabijalne bore s obje strane nosa, „marionetske“ bore koje uokviruju bradu te bore iznad gornje usne, između gornje usnice i baze nosa. Takve bore su trajne i vidljive i kada je lice u mirovanju, pa se stoga one i najteže korigiraju. Kako bismo se borili protiv ovih znakova starenja, potrebno je koristiti adekvatnu njegu s adekvatnim aktivnim sastojcima. Napredna generacija Vichy njege predstavlja učinkovitog saveznika u borbi protiv vertikalnih bora: Liftactiv Advanced Filer nova je koncentrirana njega u kojoj Vichy po prvi puta kombinira čisti Retinol i LR2412 za dvostruku korekciju bora i izražajnosti lica.

Povodom predstavljanja nove koncentrirane njege iz linije Liftactiv, dr. Sanja Petek Modrić, dermatovernerologinja istaknula je: „Retinol je derivat vitamina A i predstavlja snažnu molekulu u borbi protiv bora, koja se često koristi u dermatološkim tretmanima. On djeluje na površinski (epidermis) ali i srednji sloj kože (dermis). Često se uz pomoć drugih aktivnih sastojaka, poput LR 2412, njegovo djelovanje u koži osnažuje, kao npr. u Liftactiv Advanced Fileru. Ti aktivni sastojci na površini kože izazivaju ljuštenje orožnjelih stanica te njihovu ubrzanu obnovu. Uslijed toga koža izgleda svježije, blistavije i odmornije.“ Dr. Petek Modrić dodatno je objasnila kako ne možemo zanimariti  i  njihovo djelovanje u dermisu, gdje potičući fibroblaste poboljšavaju proizvodnju kolagenih i elastičnih vlakana, osnovnih potpornja naše kože. Ujedno je poboljšana  i proizvodnja hijaluronske kiseline, pa je krajnji rezultat - čvršća i napetija koža sa manje bora. „Proizvodi s Retinolom prikladni su za zreliju kožu. Mogu ih primjenjivati osobe svih tipova kože, čak i osjetljive - ako je proizvod dobro formuliran, kao što je slučaj s Liftactiv Advanced Filerom u kojem je Retinol prisutan u 0,2% koncentraciji, čistog oblika. Lagana, nemasna i hipoalergena tekstura Liftactiv Advanced Filera brzo se upija u kožu, pružajući joj svježinu i glatkoću. Primjenjuje se jednom dnevno, navečer ili ujutro uz obaveznu, dnevnu zaštitu od sunca“, dodala je dr. Petek Modrić.

***

Dobro je znati da postoji nešto ovakvo, moj primjerak je već stigao, još uvijek nisam odlučila da liću ga probati uskoro (ali uz visoki SPF) ili će pričekati tek do jeseni.


Hi tech ambalaža mi je definitivno zanimljiva, baš ostavlja revolucionaran dojam. Kod isprobavanja ovog proizvoda imati ću i pomoć - mamu! Ipak je ovo anti age proizvod.

* PR uzorak


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare