Preskoči na glavni sadržaj

La Roche-Posay devna njega za bolji život osjetljive kože




Osjetljiva koža postaje globalna realnost za sve ljude koji se pod utjecajem okoline, klime i načina života susreću s iritacijama, svrbežom, crvenilom, zatezanjem ili peckanjem. Ukoliko postoji čak i privremena ili jednokratna pojava jednog ili više simptoma govorimo o osjetljivoj koži kojoj je potrebna posebno prilagođena dnevna njega. La Roche Posay, stručnjak za osjetljivu kožu predan je razvoju proizvoda osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost za svaki tip osjetljive kože. Linije Hydreane, Hydraphase, Toleriane, Rosaliac i Nutritic predstavljaju cjelovite dnevne njege za potrebe svakog tipa osjetljive kože. La Roche-Posay u svibnju nagrađuje kupnju odabrane dnevne njege u ovlaštenim ljekarnama.*


KAKO ZNATE DA JE VAŠA KOŽA OSJETLJIVA?
Osjetljiva koža je nepredvidljiva te se svaka očituje različitim simptomima i intenzitetom. Klimatske promjene, UV zračenja, zagađenje okoliša, način života, stres i neprikladna kozmetika mogu uzrokovati sljedeće simptome: iritacije, ljuštenje, svrbež, crvenilo, zatezanje kože i peckanje. Ukoliko postoji privremena ili stalna pojava jednog ili više od navedenih simptoma u pitanju je osjetljiva koža koja zahtjeva posebno prilagođenu njegu.

POTPUNO RAZUMIJEVANJE OSJETLJIVE KOŽE
Zahvaljujući više od 1000 kliničkih studija La Roche-Posay posjeduje jedinstveno razumijevanje osjetljive kože i nudi primjerenu njegu za svaki tip osjetljive kože. La Roche-Posay 40 je godina predan razvoju proizvoda za osjetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Posjeduje biološko i emocionalno znanje za stvaranje proizvoda koji mogu poboljšati kvalitetu života.

*Akcija je dostupna u odabranim ovlaštenim La Roche-Posay ljekarnama i traje do isteka zaliha


KAKO PRONAĆI ODGOVARAJUĆU NJEGU ZA OSJETLJIVU KOŽU?


HIDRATACIJA

Potreba: Svakodnevna hidratantna njega za svaki tip osjetljive kože.

Rješenje: HYDREANE Legere & Riche hidratantne njege za osjetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osjetljivosti kože. Sadrže hidrolipide- prijenosnike vode nove generacije koji djeluju poput vanjskog zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom s umirujućim djelovanjem.


INTENZIVNA REHIDRATACIJA

Potreba: Koža je zategnuta i isušena te vrlo brzo pokazuje znakove umora. Prve linije isušenosti i smanjenje elastičnosti kože postaje vidljivo.

Rješenje: HYDRAPHASE INTENSE Intenzivna rehidratantna njega s dugotrajnom učinkovitošću sadrži fragmente hijaluronske kiseline za dvostruko djelovanje: intenzivno hidratizira i učvršćuje veze među stanicama radi zadržavanja vode u koži. Njega omogućuje dodatnu mekoću i gipkost kože. Linija se sastoji od Hydraphase Intense Legere & Riche njege, Hydraphase UV Intense Legere & Riche njege s UV zaštitom, seruma te njege za područje oko očiju.

SUHA KOŽA

Potreba: Koža je suha i hrapava popraćena osjećajem zategnutosti. Ljušti se te se na njoj pojavljuju suha područja.

Rješenje: NUTRITIC INTENSE Hranjiva njega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epiderme dostupna je u dvije teksture: Nutritic Intense za suhu i Nutritic Intense za vrlo suhu kožu. Njega sadrži novu generaciju lipida s dokazanom učinkovitošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i bjelančevina nužnih za osjećaj ugode i zaštitu kože. Koža je umirena,a neugodan osjećaj zategnutosti, peckanja i svrbeža nestaje.

NETOLERANTNA KOŽA

Potreba: Koža sklona alergijama koja se lako nadražuje, često nakon korištenja kozmetičkih preparata ili nakon čišćenja vodom




Rješenje: TOLERIANE Umirujuća zaštitna njega za netolerantnu kožu dostupna u dvije teksture ublažuje zatezanje, bockanje i osjećaj peckanja koji su specifični za osjetljivu kožu. Toleriane Ultra za normalnu do suhu i Toleriane Ultra Fluid za mješovitu do masnu kožu prikladni su za iznimno osjetljivu i kožu sklonu alergijama. Ultra-hermetičko pakiranje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.


KOŽA SKLONA CRVENILU
Potreba: Na koži se pojavljuju osjetljive krvne žilice te je koža sklona crvenilu kojem se često pridružuje osjećaj štipanja, vrućine ili zategnutosti

Rješenje: ROSALIAC UV-Hidratantna njega protiv crvenilakože dostupna u dvije teksture,za normalnu i suhu kožu; dugotrajno neutralizira uzrok crvenila te intenzivno umiruje osjetljivu kožu. Sadrži zaštitni faktor 15 i termalnu vodu La Roche-Posay.


LA ROCHE-POSAY VAS DARUJE ZA KUPNJU ODABRANE DNEVNE NJEGE
Prilikom kupnje La Roche-Posay proizvoda za njegu lica sačuvajte račun, pokažite ga farmaceutu zajedno s ispunjenom karticom prve kupnje i ostvarite pravo na poklon u ljekarni u kojoj ste kupili proizvod.* Kako pronaći odgovarajuću njegu? Sensitest je patentirana znanstvena dijagnoza za određivanje profila osjetljivosti kože koja je rezultat istraživanja i kliničkih ispitivanja na više od 6.000 ljudi diljem svijeta. Jednostavan test dostupan je u odabranim La Roche-Posay ovlaštenim ljekarnama te omogućuje preporuku njege upravo za Vaš tip osjetljive kože.

*Akcija je dostupna u odabranim ovlaštenim La Roche-Posay ljekarnama i traje do isteka zaliha

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu