nedjelja, 11. svibnja 2014.

La Roche Posay Toleriane Ultra fluid za masnu i osjetljivu kožu
Osjetljiva ili koža sklona alergijama ne mora nužno biti i suha: pogotovo tokom ljetnih mjeseci kada masna koža doseže svoj vrhunac te se preklapa i sa sezonom alergija, ljudi su u potrazi za intenzivnom umirujućom njegom za mješovitu ili masnu kožu laganije teksture. Ove godine La Roche-Posay predstavlja novi Toleriane Ultra Fluid koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanje izrazito osjetljivoj mješovitoj i masnoj koži koji umiruje i ciljano djeluje na znakove nadraženosti. Nemasna i osvježavajuća tekstura fluida trenutno se upija te intenzivno hidratizira i umiruje osjetljivu kožu lica dok inovativno hermetično pakiranje omogućuje čistoću pri svakom nanošenju.
Preosjetljivost kože česta je pojava kod osoba s krhkom kožom te uzrokuje nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može varirati dok prikladan tretman ovisi o razlogu preosjetljivosti. Netolerancija kože manifestira se osjećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu te se katkad dijagnosticiraju kao blaži eritem, suhoća kože ili lagano ljuštenje. Sastav obrane netolerantne kože slabiji je od sastava obrane normalne kože te je stoga podložniji štetnim utjecajima. Pored odgovarajućeg tretmana, intenzivna umirujuća njega kože može biti učinkovita u hidratiziranju i smanjivanju reaktivnosti osjetljive kože sklonoj alergijama. Bitno je za istaknuti da nije svaka osjetljiva i koža sklona alergijama ujedno i suha: 48% ljudi* s osjetljivom kožom ima mješovitu ili masnu kožu te su u potrazi sa nemasnom i brzo upijajućom fludinom teskturom- posebice tijekom proljetne i ljetne sezone tokom koje masna koža doseže svoj vrhunac te se preklapa i sa sezonom alergija.
*L'Oreal Beauty Tracks 2012, IPSOS

TOLERIANE ULTRA FLUID intenzivni je umirujući fluid za lice i područje oko očiju koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanjeosjetljivoj koži ili koži sklonoj alergijama. Izrazito umirujuća i nemasna dnevna njega za mješovitu ili masnu kožu umiruje i ciljano djeluje na znakove nadraženosti. Čistoća je osigurana kod svakog nanošenja zahvaljujući novoj generaciji izrazito hermetičnog pakiranja koje omogućuje minimalističku formulu za optimalnu toleranciju. . Proizvod sadrži termalnu izvorsku vodu La Roche-Posay koja prirodno umiruje kožu te djeluje protiv nadraženosti. Proizvod ne sadrži konzervanse, paraben, miris, alkohol i boju te iz dana u dan smanjuje osjetljivost i obnavlja dugotrajan osjećaj ugodne na koži.

OPTIMALNA TEKSTURA: Nemasna, osvježavajuća i tekuća tekstura fluida trenutno se upija te intenzivno hidratizira i umiruje osjetljivu kožu lica. Lagani fluid nanosi se na lice, vrati i područje oko očiju ujutro i navečer te je prikladan za normalnu do mješovitu kožu.
INOVATIVNO ULTRA HERMETIČNO PAKIRANJE: Izrazito hermetično pakiranje omogućuje čistoću pri svakom nanošenju, bez kontaminacije, oksidacije, suhog taloga i bez ostataka.


Novi Toleriane Ultra Fluid i Toleriane Ultra namijenjeni su svim tipovima osjetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku, alergijama, te kod nadraženosti poput crvenila, osjećaja neugode i peckanja. Toleriane Ultra umirujuća je njega za normalnu do suhu osjetljivu koža koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode. Linija Toleriane pruža cjelovit odgovor na potrebe izrazito osjetljive i netolerantne kože, pružajući dugotrajno olakšanje i osjećaj ugode.

TOLERIANE ULTRA FLUID: 158,29 HRK*
*Neobavezujuća maloprodajna cijena

*PR objava

Nema komentara:

Objavi komentar