četvrtak, 15. svibnja 2014.

Manhattan Soft Mat sjajilo


Mat usne su novi trend. Svidio nam se ili ne, ali je sve više mat proizvoda po parfumerijama. Čak mi postaje jasan trend. Sad nam se servira trend sjajnog lica, pa naravno da ostatak make up mora biti mat. O ovom sjajilu nemam previše informacija, znam da je novost, znam da je mat i da, isprobala sam ga.

Abmalaža je ok, mala, praktična, za svaki džep i svaku torbicu, ali zbilja svaku. Čep je mat što aludira na to da je i sam proizvod mat.


Čim sam otvorila sjajilo, ugodno me iznenadio miris. Tako je, ne znam reći ništa drugo nego, ugodan. Onako svjež, očaravajuć i ne znam zašto, ali podsjeća me na vaniliju. I sviđa mi se taj miris, rado bih neki takav parfem.

Aplikator je spužvasti, inače ih poprilično volim jer s njima može lako raditi. Istina da i spužvasti i kistovi imaju svaki svoje prednosti i nedostatke. Ali to već znamo - sa spužvastim se može lijepše nanijeti sjajilo, ali je problem točno ocrtati rub usana.


Nijansa je prirodna. Na prvu se čini dosta konkretna, ali na usnama se poprilično stopi sa pridonom boja i usne izgledaju jako prirodno. Sjajilo nisam nanosila u debelom sloju jer mu je potrebno nekih 20 minuta se pretvori u ono mat sjajilo kako piše na tubici.

Malo mi smeta to što se isuši u mat sjajilo pa me usne zatežu, pa sam zato na sjajilo nanijela još i obični balzam (labello) i nisam dalje osjećala zatezanje na usnama. Postojanost sjajila je ok, a s obzirom da sam ga nadogradila sjajem i vlagom labella, sat, sat i pol je izdržao na mojim usnama.

Ovo sjajilo najčešće koristim za ležerne izlaske, kad želim izgldati dobro, ali ne previše sređeno.


Sve u svemu, uz moju nadogradnju sjaja balzamom, ja sam zadovljna. Solidno sjajilo iz drogerijskog ranga. Ako ne volite mat usne, probajte sa labellom kao što sam ja, a ako volite mat sjajila, onda vam se bude svidio.

*PR uzorak

2 komentara:

  1. Dobro ti stoji. Meni se više sviđaju posve mat usne nego one prešljašteće čube :D

    OdgovoriIzbriši